Sacoul – emblema femeilor de cariera

Multa vreme sacoul a fost considerat doar un obiect vestimentar purtat ocazional, la diverse evenimente, iar cea mai mare parte a perosonelor care le purtau erau barbati. Moda sacourilor printre femei a venit ceva mai tarziu, iar in prezent, observam tot mai mult tendinta acestora de a opta pentru o tinuta care implica si un sacou. Nu este tocmai usor sa facem alegerea potrivita, mai ales ca exista anumite piese vestimentare care nu ne avantajeaza, iar pentru a nu da gres in alegerea tinutelor, consultarea cu un specialist in domeniu este o alegere buna in momentul in care ne dorim sa ne schimbam garderoba.

Cariera este un asepct imprtant din viata fiecaruia pentru care muncim destul de mult, stabilind obicetive si scopuri de-a lungul activitatii pe care o desfasuram. Parerile conform carora imaginea nu conteaza au fost spulberate de preocuparea si atentia pe care o acordam fiecarei tinute alese. In momentul in care lucrezi intr-un domeniu in care contactul cu diverse persoane este zilnic, participi la intalniri importante, modul in care ne afisam influenteaza deciziile celorlalt. La un interviu, aspectul general poate cantarii in decizia luat de viitorul angajator.

Sacourile au devenit o emblema a doamnelor acre isi construiesc o cariera de succes. Asa cum bine observam, atat vedetele cat si persoanele din domeniul public sau institutional, isi formeaza o tinuta bazata in special pe sacou si pantalon, sau chiar rochie si fuste accesorizate cu aceasta piesa vestimentara, devenita in ultima perioada indispensabila. Realizate din materiale diferite, cu insertii sau decoratiuni subtile, modelele actuale ale sacourilor sunt cele care fac diferenta.

Exista numeroase modele pe piata, croieli si culori menita sa satisfaca preferintele si gusturile fiecaruia. Putem opta pentru un sacou de culoare neagra, cambrat, punad accent pe talie sau pentru modelele oversized, inspirate din garderoba masculina, fara a lasa impresia unui aspect neingrijit. Cel mai important lucru de care trebuie sa tinem cont este marimea, felul in care se aseaza pe corpul nostru pentru a sublinia feminitatea si a evidentia formele corpului. Sacoul este o piesa vestimentara care induce starea de confort si relxare, siguranta de sine, mai ales daca este selectat in ton cu preferintele noastre. Indiferent de industria in care lucram, un sacou face parte din garderoba fiecarei femei. Printrurile florale sau formele geometrice sunt alegerile femeilor sigure pe ceea ce poarta, precum si pe modul in care arata.

Comentarile sunt inchise