S-a lansat revista Din bucătăria Adinei

Practică, variată, cu reţete uşor de făcut şi rapide, Din bucătăria Adinei este revista culinară pe care o aşteptaţi de mult.

Ea se adresează femeilor ocupate, dar care încearcă să-şi găsească timp pentru prepararea unor reţete savuroase, originale şi trendy, cu investiţie minimă de timp şi de bani.

Preparatele îmbină nevoia de a avea o alimentaţie sănătoasă, bazată pe ingrediente uşoare şi proaspete, cu aceea de a găti rapid şi în acelaşi timp spectaculos.

Pe 64 de pagini în format A5 – practic şi uşor de folosit şi depozitat – vă invităm să descoperiţi rubrici originale, care nu se regăsesc în oferta altor reviste de pe piaţă, dar de care cititorii au nevoie: bucătăria copiilor, reţete exclusive de sezon, preparate care se gătesc în 5, 10, 15 şi 20 de minute, călătorii culinare în jurul lumii, preparate care se pot realiza din resturile altor mese, bricolaje cu specific, reţete pentru mic dejun etc.

De asemenea, veţi regăsi în paginile revistei meniuri complete structurate pe categorii: salate, aperitive, supe şi ciorbe, garnituri, feluri principale, deserturi, băuturi.

„Găteşte cu Adina”, rubrică exclusivă, vă învaţă paşii esenţiali pentru a reuşi reţete complicate, reţetele fiind gătite pas cu pas în Bucătăria Adinei.

Concursurile, sfaturile specialiştilor, reţetele de la cititori se adaugă sumarului, făcând revista nu numai variată, dar şi foarte utilă pentru gospodinei începătoare, ca şi pentru cele avansate.

Vă aşteptăm să ne împrietenim şi pe facebook, pe pagina Din bucataria Adinei, dar şi să ne scrieţi pe adresa de mail: dinbucatariaadinei@ercpress.ro

Sfaturile ÅŸi sugestiile voastre sunt importante pentru noi.

coperta Adina 1 ultim.indd

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.