S-a lansat Programul Casa Verde!

casa-verde

Toamna incepe cu vesti bune: s-a lansat Programul Casa Verde 2016. Romstal recomanda si incurajeaza achizitionarea produselor cu un impact redus asupra mediului inconjurator. Programul intern “Am trecut pe verde” poate fi acum mai accesibil ca niciodata datorita ajutorului pe care il puteti primi de la stat. Echipati-va casa cu unul dintre produsele din Programul Casa Verde! Pentru acest lucru trebuie sa faceti doar cativa pasi care se vor finaliza cu recuperarea investitiei initiale.

Intai de toate trebuie sa depuneti un dosar de finantare la Agentia pentru Protectia Mediului din judetul de care apartineti. Mai multe detalii referitoare la ghidul de finantare puteti gasi pe pagina Ministerului Mediului, Apelor si Padurilor. Apoi veti astepta pana la 30 de zile aprobarea si semnarea contractului de finantare. Odata primita aprobarea, nu va ramane decat sa treceti la achizitionarea si montarea sistemului de produse inclus in programul “Casa Verde”. Dupa ce ati finalizat si acest pas vor mai trece aproximativ 60 de zile pana ce va veti recupera investitia.

Programul se poate aplica indiferent ca sunteti persoana fizica sau juridica. Va invitam sa cititi mai multe informatii pe aceasta pagina despre intocmirea dosarului pentru achizitionarea de panouri solare cu tuburi sau plane, cazane, sobe sau seminee pe peleti, kituri panouri fotovoltaice sau pompe caldura aer/apa sau sol/apa.

Comentarile sunt inchise