ROOFART prezent la cel mai mare târg de construcţii de profil din Europa: “Expoziţia de la Koln prezintă viitorul industriei”

Peste 47.000 de tinichigii, dulgheri, instalatori È™i arhitecÈ›i au participat la ROOF + TIMBER International. Spectrul de produse afiÈ™ate de 575 de expozanÅ£i a fost evaluat “foarte bun ÅŸi excelent”, de 96,2% din vizitatori. Târgul a emanat o atmosferă economică promițătoare È™i o perspectivă economică pozitivă: când au fost rugaÅ£i să evalueze dezvoltarea industriei, 69,7% dintre profesioniÈ™tii intervievaÈ›i sunt convinÈ™i că domeniul construcÈ›iilor va beneficia în viitorul apropiat de o „tendință de creÈ™tere puternică” ÅŸi doar 27% consideră că afacerea va rămâne constantă.

România a fost reprezentată în Germania de două companii din domeniul acoperişurilor, una dintre ele fiind SC ROOFART SRL, producător sisteme complete de acoperiş, din 2001!

“Decizia de a fi prezenţi la cel mai mare târg din Europa dedicat acoperişurilor are la bază viziunea companiei de a evolua, de a fi mai buni în tot ceea ce facem, de a oferi acces la produsele ROOFART unui număr cât mai mare de clienţi şi nu în ultimul rând de a găsi modalităţi de dezvoltare la nivel internaţional”, declară Dl. Vitalie Jerebtov, Head of Export Department în cadrul ROOFART Rainwater System Group.

În cele patru zile de expoziţie, sute de vizitatori au ajuns la standul ROOFART, au avut ocazia să cunoască sistemul de preluare a apelor pluviale din gama Scandic: jgheaburi, burlane si alte accesorii din metal, cupru şi zinc. Fiind disponibil în două variante de mărimi, 125/87 şi 150/100, şi o paletă foarte variată de culori (patru culori noi fiind introduse anul acesta), sistemul de jgheaburi şi burlane ROOFART Scandic conturează aspectul exterior al cladirilor şi le asigură, în acelaşi timp, o protecţie reală atât lor cât şi subsolurilor, eliminând infiltraţiile ce pot pune în pericol însăşi structurile de rezistenţă.

“Am fost plăcut surprinşi de interesul vizitatorilor faţă de produsele ROOFART. Montatorii au apreciat simplitatea şi uşurinţa asamblării fără a folosi instrumente sofisticate, fără sudură, de exemplu în cazul braţării jgheab şi a capacului universal cu garnitură de etanşare. Au fost apreciate cârligele jgheab confecţionate din fâşie dură de 4 mm grosime cu profil de rigidizare şi cârligul de pazie universal cu piesa de prindere căprior gradată, brăţara burlan datorită sistemului de închidere cu dublu clic şi a modalităţii de prindere, pe picioruşe, direct pe faţada sau cu ajutorul şurubului distanţator în cazul faţadelor cu termoizolare” spune Inginerul Şef al companiei ROOFART, Dl. Valeriu Cevdar.

O altă atracţie a fost sistemul de scurgere din curpu datorită durabilităţii materialului, culoarea acestuia se schimbă în timp căpătând un aspect nobil, fiind recomandat în special renovării clădirilor istorice.

“Putem vorbi de o dublă experienţă, aceea că am fost acolo in calitate de expozanţi, am interacţionat cu clienţi din alte pieţe, creionând împreună idei şi oportunităţi de afaceri ulterioare dar şi de experienţa noastră ca vizitatori în cadrul unei expoziţii ce a prezentat cele mai inovative tehnologii în domeniul în care activăm. Utilaje performante, materii prime de calitate superioară, standarde şi reglementări în domeniul izolării clădirilor, toate sunt elemente importante din procesul de producţie în care suntem angrenaţi şi care influenţează în mod direct performanţa produsului finit” continuă V. Cevdar.

“Ecourile participării noastre la târgul ROOF+TIMBER International, nu se lasă aşteptate. Deja am fixat întâlniri cu posibili parteneri, suntem contactaţi de vizitatori care ne-au vazut produsele şi doresc să afle mai multe detalii. Nu ne oprim aici, luna viitoare, în perioada 19-22 martie, vom fi prezenţi la o nouă expoziţie de construcţii la Sofia, în Bulgaria, la fel şi în Chişinău unde continuăm tradiţia de a participa an de an la Expoziţiile Internaţionale de Construcţii prezentând cele mai recente produse şi inovaţii ale sistemelor de acoperiş”, spune Dl. Jerebtov.

Rezultate

„ÃŽn ceea ce priveÈ™te calitatea vizitatorilor, târgul a primit “nota 10” de la expozanÈ›i . ToÈ›i factorii de decizie au fost acolo, au arătat un mare interes pentru produsele noi È™i au pregătit viitoarele decizii de cumpărare”, explică Dieter Dohr, CEO ÅŸi presedinte al GHM Gesellschaft für Handwerksmessen mbH . ÃŽn conformitate cu evaluarea studiului de satisfactie a vizitatorilor, expozanÈ›ii trebuie să se aÈ™tepte la afaceri profitabile post-târg:  pentru 78% din montatori, dulgheri ÅŸi instalatori, Expozitia ROOF + TIMBER International joacă un rol important pentru achiziÈ›ionarea de produse È™i tehnologii la scurt timp după târg.

Din punctul de vedere al domnului Ullrich Huth, preÈ™edintele Holzbau Deutschland <ConfederaÈ›ia germană de Master Carpenter din AsociaÈ›ia Centrală a Germaniei, industria construcÈ›iilor>, un lucru este foarte clar: „ExpoziÅ£ia ROOF+TIMBER International 2014 a confirmat rolul de lider european de târg de construcÅ£ii din lemn È™i materiale de acoperiÅŸ. Acesta a demonstrat valoarea, un nivel ridicat de calitate È™i o gamă largă de produse”. InformaÅ£iile despre această acÅ£iune ÅŸi gama de produse adaptate pentru tinichigii, dulgheri ÅŸi instalatori, se răspândesc rapid în Europa: de la an la an, târgul beneficiază de ecouri internaÈ›ionale din ce în ce mai puternice. Târgul nu este popular doar printre expozanÅ£ii străini (în acest an 99 de companii din 27 de țări au fost reprezentate), dar, de asemenea, atrage ÅŸi vizitatori profesioniÈ™ti. 12% dintre vizitatori au fost din alte țări decât Germania. „Numărul mare de expozanÅ£i europeni È™i vizitatori ai târgului arată că reÈ›eaua internaÈ›ională pe care am construit-o de-a lungul anilor dă roade”, a declarat Karl-Heinz Schneider, preÈ™edinte al Central German Roofer Trade Association (ZVDH). Factorul decisiv pentru o vizită la ROOF+TIMBER International, potrivit sondajelor de opinie ale publicului participant, este plenitudinea ofertei. Pentru 84% dintre participanti intervievaÅ£i, aceasta este marca târgului.

 

Despre ROOFART SRL

Cu o experienţă de peste 15 ani la nivel de grup, ROOFART Rainwater Systems este astăzi o companie multinaţională care elaborează, produce şi distribuie propriile produse destinate acoperişurilor: ţiglă metalică, sisteme de jgheaburi şi burlane şi alte accesorii pentru acoperiş.

Contact ROOFART SRL:

Maria Moldovan, Specialist Marketing

Mob.   +40 748 412 804

Email. maria.moldovan@roofart.ro; www.roofart.ro

Contact presa ROOF+TIMBER International:

Participare ROOFART la expozitia din Koln, ROOF + TIMBER International

Participare ROOFART la expozitia din Koln, ROOF + TIMBER International

Dr Patrik Hof, Head of Press and Public Relations

P +49 (0)89 949 55-161; F +49 (0)89 949 55-169

hof@ghm.de; www.dach-holz.de

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.