Restaurant upgrade: dispozitive pentru servicii ireprosabile

Stim cu totii ca administrarea unui local poate fi una dintre cele mai solicitante activitati iar imbunatatirea serviciilor ar trebui sa fie o grija constanta a oamenilor de business. Construirea succesului unui astfel de loc se focuseaza pe doua lucruri esentiale: mancarea buna si serviciile ireprosabile. Acestea reflecta satisfactia clientilor, determinandu-i sa revina sau nu.

Automatizarea comenzilor ofera celor ce va trec pragul restaurantului un confort sporit, o comanda luata la timp si corecta. Beneficiile sunt numeroase de ambele parti: clientii sunt mai incantati de eficienta de care personalul da dovada, pierderile sunt reduse, productivitatea este sporita iar fluxul in locatie poate fi accelerat.

Toate aceste avantaje duc la cresterea numarului clientilor, marirea gradului de satisfactie al acestora dar si al angajatilor, imbunatatirea imaginii si a reputatiei companiei, avand un impact direct asupra profitului businessului.

Dispozitivele speciale TelInfinity sunt o alegere potrivita, permitand o buna comunicare atat cu consumatorii, dar si intre membrii echipei.

In cazul in care doriti sa faceti pasi in aceasta directie, este necesar sa optati pentru acele produse care se potrivesc cel mai bine activitatii dvs.

Telinfinity va ofera cateva optiuni:

  • Sistemele apelare bucatarie permit ospatarului sa comunice cu bucatarul direct, transmitandu-i acestuia comanda. Zeci de drumuri sunt reduse zilnic. Cu ajutorul acestui sistem, bucatarul poate anunta ospatarul atunci cand comanda este gata, acesta din urma primind o notificare pe dispozitivul sau personal. Astfel, erorile sunt evitate iar clientul este multumit ca primeste exact ceea ce a comandat si intr-un timp util.
  • Sistemele pentru apelare chelneri/ospatari ofera clientilor posibilitatea sa transmita mai rapid mesaje acestora intr-o maniera simpla. In momentul in care un client apasa pe buton, un mesaj prestabilit va ajunge pe dispozitivul angajatului care va sti exact ce anume isi doreste clientul. Beneficiile acestui sistem de apelare sunt numeroase, fiind usor de utilizat, se pot amplasa oriunde, nu necesita instalare sau conexiune la WIFI iar alertarea este discreta.
  • Sistemele de identificare pentru masa va permit sa reduceti aglomeratia si sa serviti mancarea mult mai repede. În momentul in care comanda este gata de livrare, ospatarul poate vedea imediat la ce masa este așezat clientul. Acesta din urma este notificat atunci când comanda lor urmeaza sa le fie livrata. Mancarea este servita rapid si proaspata. Sistemul Vuze este compus din dispozitive, etichete de identificare a locatiei ce se amplaseaza de obicei la masa si software usor de utilizat.

Sistemele tehnologice adaptate nevoilor localului dvs va pot ajuta sa va propulsati afacerea intr-un timp foarte scurt si sa castigati increderea si respectul clientilor dvs prin simpla optimizare a muncii angajatilor.

Pentru detalii suplimentare, vizitati www.telinfinity.ro!

 

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.