Rent a car Cluj cu BDV Bestauto

Rent a car Cluj

BDV Bestauto Rent a car Cluj dispune de un parc auto cu peste 60 de autoturisme pentru toate tipurile de sofer. Pe langa profesionalismul si seriozitatea seriviilor care ii caracterizeaza, acestia sunt mereu la curent cu toate modele noi iesite pe piata. Isi maresc gama de masini an de an, pentru a le oferi clientilor cele mai noi modele de masini

Anul acesta, BDV Bestauto au adaugat in gama lor de autovehicule 4 masini noi:

  • Ford EcoSport NOU 2019 Automatik Titanium Edition
  • Ford EcoSport NOU 2019 Automatik
  • Seat Leon NOU 2019
  • Seat Toledo NOU 2019

Rent a car aeroport

Pentru servicii rent a car Cluj aeroport, BDV Bestauto ofera livrare si predare gratuita pentru raza municipiului Cluj-Napoca. Daca iti doresti sa inchiriezi masina din aeroport, BDV Bestauto va fi acolo sa-ti ofere masina dorita. Trebuie doar sa ne contactezi!

Rent a car Cluj fara garantie

Atunci cand apelezi la serviciile de inchirieri auto este bine sa cunosti obligatiile si responsabilitatile pe care le implica acest serviciu. BDV Bestauto a introdus in cadrul serviciilor asigurarea complementara pentru protectie totala SCDW (Super Collision Damage Waiver). Acest tip de asigurare este inclusa optional, la dorinta clientului si il scapa pe acesta de raspunderea financiara in cazul unui accident. Singura conditie fiind cea de a respecta legislatia in vigoare. SCDW este o alternativa a garantiei, iar costul acesteia difera in functie de modelul masinii.

BDV Bestauto este o companie de inchirieri auto din Cluj Napoca ce va ofera servicii la cel mai bun raport calitate – pret din Transilvania. De asemenea, va ofera posibilitatea de a efectua rezervari online pentru a sti din timp disponibilitatea masinii si pretul de inchiriere.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.