Rent a car Bucuresti servicii rapide si facilitati excelente

Dezvoltarea semnificativa a turismului din Romania ultimilor ani, a adus odata cu ea si aparitia multor companii de inchirieri auto care isi ofera serviciile cetatenilor straini dar si romanilor plecati la munca in afara granitelor tarii. Capitala este cel mai important punct in care ajung marea majoritate a celor care viziteaza Romania. Acestia aterizeaza in principal pe aeroporturile aflate in imediata vecinatate a Bucurestiului si anume pe Baneasa sau Otopeni. Zilnic aici sunt peste 30 de curse aeriene, iar turistii aleg ca si mijloc de transport dupa aterizare serviciile de rent a car din Bucuresti. Daca la prima vedere inchirierea unei masini nu presupune decat semnarea unui contract si rezervarea imediata, ei bine clientul trebuie sa mai ia in calcul si alte aspecte importante pentru a face de fiecare data cea mai buna alegere.

Rent a car Bucuresti metode de a rezerva o masina

Inainte de toate clientul care va opta pentru rent a car Bucuresti, va trebuii sa faca rezervarea online si anume pe site-ul agentiei de inchirieri masini de la care a ales sa isi inchirieze autoturismul. Inainte de a face alegerea, este foarte important sa consulte cat mai multe oferte, sa compare preturi si sa afle in amanunt conditiile de inchiriere. La fel de important este sa se intereseze si in privinta metodei de plata, exista companii care solicita cardul de credit dar si altele care accepta plata in numerar a serviciilor. In alta ordine de idei pentru evitarea costurilor suplimentare, este important sa se intereseze cu privire la toate taxele, daca se percepe vreun comision pentru livrarea masinii si nu in ultimul rand daca preturile includ asigurarile dar si tva.

Partea financiara este extrem de importanta pentru oricine, insa nu trebuie sa va aruncati atunci cand vine vorba de rent a car Bucuresti catre prima companie care va iese in cale, cea care practica cele mai mici tarife este posibil sa va incarce suplimentar cu taxe aditionale in momentul in care ajungeti sa ridicati masina. De aceea este bine sa comparati tarifele la cat mai multe companii si sa alegeti una cu preturile aliniate cu majoritatea.

Varsta este un alt criteriu foarte important al companiilor de rent a car din Bucuresti dar si carnetul de conducere, de obicei pentru a inchiria o masina clientul trebuie sa aiba minim 21 de ani impliniti si sa detina permisul de conducere de minim un an de zile. Daca insa vechimea permisului este de cateva luni, exista si agentii care va pot oferii serviciile in schimbul modificarii tarifare.

Rezervati masina preferata cu rent a car Bucuresti

Printre companiile care isi desfasoara activitatea de rent a car in aeroportul Otopeni dar si in capitala www.rent-a-car-otopeni.ro se remarca prin oferte excelente dar si servicii extraordinare, masinile care sunt aici disponibile au preturi accesibile si un an nou de fabricatie. In cei peste 7 ani de experienta pe piata de rent a car Bucuresti Rent-a-car-otopeni.ro s-a remarcat cu servicii excelente pe care le-a oferit catorva zeci de clienti. Daca alegeti ofertele de inchirieri masini de la aceasta companie veti beneficia in mod gratuit de livrae a masinii pe raza orasului si in aeroport. Pentru detalii si rezervari dar si pentru accesarea celor mai bune oferte de rent a car din Bucuresti intrati pe http://www.rent-a-car-otopeni.ro

Comentarile sunt inchise