„Renașterea” cadourilor personalizate

Suntem în plin sezon când vorbim despre dăruirea de cadouri și ce poate fi mai special pentru cei dragi decât oferirea de cadouri cu personalitate?

Știm că pentru mulți dintre dvs. alegerea cadourilor este cea mai stresantă parte a sezonului de sărbătoare. De aceea vă oferim soluția perfecta! Un dar personalizat care spune exact ce simțiți.

Oferind un cadou personalizat, oferiți un sentiment

Într-un sondaj recent, mai mult de jumătate dintre respondenții noștri au considerat că primirea unui cadou personalizat a înseamnat pentru ei faptul că persoana care a oferit cadoul chiar s-a straduit în găsirea acestuia și i-a facut să se simtă speciali.

În fapt, ei au simțit că personalizarea face darurile mai speciale și unicate.

Când au fost întrebati, persoanele interogate au spus că speră să primească un cadou personalizat în acest sezon și că ar fi mai probabil să păstreze un cadou personalizat decât ar face-o cu un cadou “ne-personalizat”.

 

Și când te gândești că nici măcar nu trebuie să vii cu niște citate extraordinare sau cu o declarație de dragoste, în conditiile în care cele mai populare moduri de a personaliza sunt inspirate din inițialele, numele sau porecla persoanei.

Dar ce cadou ar trebui să fie? 

Ei bine, răspunsul este ORICE! Aproape tot ce ați cumpărat ar putea fi personalizat, dar au existat unele produse favorite clare în grupul de persoane interogat.

Peste șaptezeci la sută dintre persoane au spus că vor personaliza accesorii (cum ar fi bijuterii, ceasuri) sau articole de uz casnic ( cum ar fi căni, tocător, linguri de lemn etc ).  De asemenea, oamenii sunt mari fani ai îmbrăcămintei și ornamentelor personalizate ( tricouri, brelocuri, ceasuri gravate ).

Pentru aceste servicii puteți apela cu încredere la magazinele Printing Store din incinta magazinelor Diverta Mall Vitan și Plaza România.  De la alegerea unui cadou la personalizarea unei petreceri, de la cărți de vizită la cele mai complexe lucrări tipărite și produse personalizate, ne ocupăm pas cu pas de proiectul tău. Produsele și serviciile noastre sunt de o calitate ireproșabilă, la prețuri atractive și sunt realizate rapid în tiraje adaptabile fiecărui client.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.