Remodelare corporala intre mit si realitate

Chiar daca studiile de specialitate au demonstrat ca procedurile de remodelare corporala prin electrostimulare sunt eficiente pe termen lung, multi sunt inca sceptici cu privire la efectele acestora. In randurile  urmatoare vom incerca sa descoperim care sunt adevarurile si care sunt miturile legate remodelare corporala. Vom afla ce inseamna si ce presupune, dar si cui sunt recomandate.

Remodelare corporala – ce inseamna?

Prin remodelare corporala se inteleg toate operatiunile si procedeele realizate in vedere sculpturii corpului in anumite zone. Tehnicile de remodelare implica indepartare a tesutului adipos, tonifiere musculara si cutanata. Multi se folosesc de sport, diete alimentare bine puse la punct si masaj riguros in vederea obtinerii rezultatelor dorite. Aceasta modalitate presupune multa vointa, autocontrol si bineinteles mult timp.

Tehnicile moderne, mai rapide de remodelare corporala, presupun electrostimulare, masaje de tonifiere realizate cu substante active care grabesc eliminarea tesutului adipos si bineinteles o dieta echilibrata. 

Procedeele de remodelare corporala realizate in cabinetele specializate cu aparatura performanta vin cu numeroase beneficii. In afara de obtinerea formelor visate, vin si cu alte avantaje. Trebuie mentionat ca operatiunile realizate in timpul acestor sedinte actioneaza asupra sistemului muscular, tonifiind grupele de interes. Tot odata se imbunatateste circulatia sangvina si circulatia periferica. In acelasi timp se lucreaza pentru sporirea elasticitatii pielii. Efectele remodelarii corporale se observa asupra fizicului insa si asupra psihicului, imbunatatind increderea in sine.

In cabinetele specializate principala metoda de remodelare corporala este electrostimularea musculara. Toate operatiunile sunt eficiente si sigure, iar efectele se vad mult mai rapid ca in cazul metodelor clasice – sport si masaj. Sedintele sunt scurte dar intense, avantajul major fiind ca se actioneaza in profunzime asupra musculaturii. Cei ce aleg sa isi transforme trupul prin aceste metode pot lucra intens doar asupra zonelor de interes. 

Adevaruri si mituri despre remodelare corporala

Ca si in cazul altor proceduri estetice, si in cazul acestora au fost lansate o serie de zvonuri, fie din nestiinta fie din ignoranta. Multi sunt de parere ca remodelarea corporala realizata cu ajutorul dispozitivelor de electrostimulare nu ar fi sigura, altii sunt de parere ca efectele nu sunt de durata, sau ca ar exista efecte secundare neplacute. Iata care sunt controversele legate de aceste procedee.

Nu se poate slabi  apeland doar la remodelare corporala prin electrostimulare. Fals, spun specialistii, si asta pentru ca tehnicile moderne de electrostimulare corect aplicate au efecte pe termen lung. Procedurile nu presupun slabirea prin deshidratare, ci directionata catre muschi. Electrostimularea presupune incordarea si relaxarea repetata a muchilor si are efectul unor antrenamente de sala intense. Astfel se realizeaza slabire eficienta, nu prin pierdere de apa.

Cele mai eficiente tehnici de remodelare sunt cele scumpe. Si aceasta afirmatie este un mit. Dispozitivele moderne de electrostimulare nu trebuie sa fie neaparat scumpe, ci sa fie adaptate necesitatilor. Multi doresc sa indeparteze celulita suparatoare de  la suprafata, altii doresc sa elimine straturile de grasime intramusculare. De aceea operatiunile de remodelare corporala trebuie personalizate in functie de persoana, sex, varsta, necesitati. Este clar ca solutiile personalizate sunt cele mai eficiente si mai potrivite pe termen lung. 

Indiferent de metoda de remodelare corporala adoptata trebuie sa se tina seama ca cele mai bune rezultate se obtina cand acestea sunt combinate cu o dieta echilibrata bogata in alimente verzi si apa.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.