Relaxeaza-te prin reflexoterapie!

Ce este tratamentul cu reflexoterpie?

Reflexoterapie este o procedura menita sa elimine toxinele prezente si sa imbunatateasca semnificativ circulatia sangelui. Prin reflexoterapie se intareste sistemul imunitar si ajuta autovindecarea corpului prin restabilirea echilibrului dintre yin si yang.

Fiind mai mult decat un masaj simplu pentru picioare, tratamentul este unul foarte puternic, iar daca este executat corect, poate fi profund de relaxant.
reflexoterapie

Reflexoterapia amelioreaza foarte repede bolile cronice si acute precum durerile de cap, migrenele grave, insomnia, nervozitatea, depresia, stresul, atacurile dese de panica precum si perturbarile functionale ale organelor interne, tulburari endocrine si metabolice (obezitate si diabet). Mai mult, procedura este indicata si in tratamentele pentru reumatism, afectiunilor ORL, dar cel mai important, in sindromul mainilor si picioarelor reci.

Cine poate face reflexoterapie si cum se face acest masaj?

Tratamentul cu reflexoterapie este indicat atat pentru copii cat si pentru adulti si persoanele varstnice. De asemenea, procedura poate fi urmata si de femeile gravide, dar si cele lauze. Se recomanda acest masaj si in cazul in care urmeaza sa facem anumite interventii chirurgicale.

Masajul solicita miscari speciale, blande, insa trebuie sa stiti ca acest tip de masaj nu este un masaj de tip SPA, ci unu de tip “presomasaj”. Inainte de inceperea masajului, picioarele trebuiesc imbaiate intr-un vas cu apa calda in care este indicata adaugarea unor saruri aromate si uleiuri esentiale. De asemenea, in timpul procedurii, piciorul cu care nu se lucreaza trebuie acoperit cu un prosop.

Masajul presupune aplicarea de catre specialist a unor presiuni sub forma unor rotatii, frictiuni si miscari energice cu degetele pe punctele reflexe ale piciorului pacientului, intr- o anumita ordine si respectand o anumita schema. Scopul masajului este de a trasmite impulsuri nervoase catre organul tinta. Sedinta de masaj se incheie cu manevre de mobilizare pasiva a gleznei precum si cu scuturari blande ale piciorului.

Care este pretul sedintelor de reflexoterapie si unde putem face o astfel de procedura?

Sedintele de reflexoterapie sunt cunoscute pentru efectele terapeutice rapide si sunt niste sedinte foarte acceptabile ca pret. Se recomada achizitionarea unor pachete complete de reflexoterapie pentru a avea rezultate garantate. Clinica Fysiogand va pune la dispozitie un pachet de 10 sedinte de reflexoterapie la un pret avantajos de 550 de lei. Va invitam sa vizitati site-ul clinicii, la sectia “MASAJ”pentru a alege pachetul potrivit cerintelor dumneavoastra si pentru a consulta calendarul, astfel incat sa va planuiti o viitoare vizita in clinica lor.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.