Rejuvenare faciala „dual plane” cu Aliaxin pentru prima data in Romania

aliaxinRejuvenarea faciala “dual plane” cu Aliaxin este cea mai moderna metoda de rejuvenare faciala nechirurgicala la ora actuala introdusa si in Romania la Clinica Zone  Medical Estet din Bucuresti. Cu o experienta de mai mult de 20 ani in chirurgie plastica si estetica , Dr.Eugen Turcu realizeaza aceasta rejuvenare faciala in tehnica 3 asociata cu refacerea structurii pielii la nivel facial utilizand Viscoderm. Tehnica rejuvenarii  dual plane cu Aliaxin este o metoada la care apeleaza toate vedetele datorita rezultatelor deosebite , recuperarii rapide si absentei cicatricilor. Se realizeaza in acest fel un adevarat lifting facial lichid nechirurgical cu rezultate deosebite.

Primul pas care trebuie urmat daca doriti sa apelati la acest tip de rejuvenare nechirurgicala este consultatia  si evaluarea faciala. Dr.Eugen Turcu va face o analiza obiectiva 3D a  fetei pacientei si va stabili planul terapeutic.  La indicatia medicului estetician , aceasta rejuvenare 3D se poate asocia si cu alte metode chirurgicale sau nechirurgicale(daca este necesar) de tipul blefaroplastiei , maririi buzelor cu acid hialuronic , atenuarea ridurilor cu acid hialuronic sau botox , terapie vampir ( terapie Dracula) etc.

Pentru a obtine detalii despre procedura sau cum va puteti programa la o consultative , puteti contacta Clinica Zone  Medical Estet din Bucuresti la Tel: 0213340080 sau 0761640626

www.clinicaestet.ro

www.chirurgie-estet.ro

www.estetica-faciala.ro

Comentarile sunt inchise