Rejuvenare faciala 4D la Clinica Zone Medical Estet din Bucuresti

Dr.Eugen TurcuDr.Eugen Turcu de la Clinica Zone Medical Estet din Bucuresti  a introdus cele mai noi metode de rejuvenare faciala 4D. Pornind de la refacerea tridimensionala a volumului facial pierdut datorita fenomenelor de ageing , Dr.Eugen Turcu reface structura pielii imbatrinite prin metode de regenerare si autoregenerare.In acest fel, rejuvenarea tridimensionala se completeaza cu cea de a patra dimensiune:regenerarea pielii afectate de imbatrinire.

Dr.Eugen Turcu este medic primar chirurgie plasticaestetica, doctor in medicina si vicepresedinte al Societatii Romane de Chirurgie Estetica , owner si director  Zone Medical Estet din Bucuresti.

Clinica Zone Medical Estet din Bucuresti este un centru de excelenta in chirurgie plastica-estetica si medicina estetica in care sunt abordate cele mai performante proceduri de chirurgie plastica si estetica.

Refacerea volumului facial prin diferite metode de revolumetrizare faciala (marirea pometilor cu Regenyal Bioexpander, Belotero Voluma ,  Teosyal Ultimate, lipofilling facial,etc) se insoteste de alte proceduri chirurgicale si nechirurgicale de tip blefaroplastie(corectia pleoapelor), tratamentul cearcanelor ( RedensityII) , tratamentul ridurilor cu acid hialuronic si Botox, marirea buzelor, diferite variante de lifting  chirurgical si nechirurgical.

La final , acestor proceduri li se adauga metodele de refacere a structurii pielii prin terapia „Vampir” ( terapia PRP, terapia Dracula) , ART terapia cu aminoacizi , mezoterapia, tratamentul cu Redensity II si tratamentele laser cu cea mai performanta platforma Cutera.

Rezultatele foarte bune obtinute prin combinarea metodelor mai sus mentionate confirma valabilitatea din punct de vedere estetic a acestor metode.

Primul pas pe care trebuie sa il faceti este sa solicitati o consultatie in vederea unei evaluari faciale. In momentul evaluarii faciale se vor stabili toate etapele necesare rejuvenarii faciale.

Pentru programari puteti contacta Clinica Zone Medical Estet 

tel: 0213340080 , 0761640626

www.clinicaestet.ro

www.chirurgie-estet.ro

www.estetica-faciala.ro

Comentarile sunt inchise