Redu stresul si pierde kilogramele in plus prin reflexoterapie

Pierderea kilogramelor in plus prin reflexoterapie este un mod destul de cunoscut si mai ales relaxant de a pierde grasimile care va dau batai de cap. Diferitele puncte de presiune de pe picioarele tale pot fi masate cu scopul de a declansa o serie de raspunsuri in corp. Acestea pot duce foarte rapid la scaderea in greutate, daca stiti exact unde sa le atingeti si sa faceti masajul.

Cateva metode eficiente in reflexoterapie

Energizati-va glandele endocrine cheie. Acest lucru va promova secretia hormonala echilibrata si apetitul adecvat. Daca nu stiati, glandele endocrine sunt responsabile pentru raspunsul dumneavoastra la stres.

reflexoterapie

Aplicand, astfel, presiune asupra punctelor reflexe ale tiroidei, aflate la baza degetului mare glandei pituitare in centrul degetului mare si a glandelor suprarenale care se gasesc intre linia taliei si linia diafragmei, va vor ajuta sa va echilibrati stresul emotional si fiziologic printr-o metoda foarte simpla de tipul sedintelor de reflexoterapie.

Cu cat aveti mai mult stres in viata dse zi cu zi, cu atat mai multe motive aveti ca sa ramaneti sa respectati aceasta simpla „dieta”.

In timp ce multe alte metode de pierdere in greutate nu sunt sustinute de cercetarea clinica, efectuarea catorva sedinte de reflexoterapie reprezinta o experienta excelenta in reducerea stresului.

Cu alte cuvinte, stimularea glandelor suprarenale va poate ajuta sa va simtiti motivati in a face exercitii de acest fel.

Sedinte de reflexoterapie ca sa dormi bine

Este necesar sa aveti parte de un somn bun in fiecare seara. Luati-va o perioada de scurt timp ca sa lucrati cate putin, constant, la raspunsurile dumneavoastra de relaxare acasa. Studiile sugereaza ca procedura de reflexoterapie poate fi foarte utila pentru imbunatatirea calitatii somnului.

Pentru a afla mai multe metode eficiente de reflexoterapie care sa te ajute sa dormi linistit, iti sugeram sa apelezi la sfaturile medicilor terapeuti specialisti.

Acestia iti vor explica toti pasii pe care ai nevoie sa ii cunosti pentru a efectua procedurile de unul singur acasa. Si, mai ales, daca-ti programezi o vizita la un cabinet de terapie ori la un centru de remodelare corporala unde se efectueaza astfel de proceduri, medicii de acolo iti vor aplica diverse metode de reflexoterapie pe care tu nu le poti efectua acasa. Vei vedea schimbari radicale in scurt timp asupra organismului tau.

Ca sa aveti parte de un somn odihnitor, efectuati puncte de presiune asupra degetului dumneavoastra mare pe linia diafragmei, de la interior la marginea exterioara a piciorului stang.

In timp ce faceti acest lucru, rotiti degetele de la picioare inainte si inapoi pe degetul mare stang. Indepartati degetul mare de-a lungul liniei diafragmei de fiecare data cand va aplecati degetele de la picioare. Prin reflexoterapie redevii iar om!

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.