Redirectioneaza 2% din impozitul pe venit catre Fundatia Romanian Angel Appeal!

Copiii si tinerii au fost dintotdeauna in centrul preocuparilor Fundatiei Romanian Angel Appeal. Fie ca a fost vorba de sanatatea lor, fie ca nu se puteau integra social, fie ca le lipsea un acoperis deasupra capului, echipa noastra a incercat sa le faca viata mai usoara, sa le dea o mana de ajutor in rezolvarea problemelor. Multe dintre proiectele derulate de Fundatia Romanian Angel Appeal in sprijinul copiilor si tinerilor s-au dovedit atat de utile, incat au fost preluate de sistemele nationale de sanatate si de protectie sociala.

Dati-le copiilor si tinerilor defavorizati sansa unui viitor mai bun! Ajutati-ne sa punem in practica solutii concrete pentru ei.

Va punem la dispozitie formularele pentru redirectionarea catre fundatia noastra a 2% din impozitul pe venit.

*** Persoanele care obtin venituri exclusiv din salarii completeaza Declaratia 230 (http://www.raa.ro/plain/up/dec_230_2012.pdf).
*** Persoanele care obtin venituri din drepturi de autor, conventii civile sau alte tipuri de contracte sau care obtin venituri combinat (salarii plus alte venituri) completeaza Declaratia 200 (http://www.raa.ro/plain/up/dec_200_2012.pdf).

Fiecare dintre cele doua formulare este precompletat cu datele Fundatiei Romanian Angel Appeal. Trebuie doar sa introduceti datele personale.

Va multumim in numele beneficiarilor nostri!

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.