RECONTURAREA SILUETEI IN NUMAI 5 ZILE

5 SEDINTE TERMOTERAPIE + ELECTROSTIMULARE + PRESODRENAJ CU INFRAROSU A CATE 90 MINUTE LA PRETUL DE 450 LEI

Termoterapia prin impachetare la termocuverta este o tehnica de eliminare a lichidelor din tesut, realizandu-se astfel o mai buna circulatie sangvina la nivelul dermei, o activitate imbunatatita la nivel celular, scaderea in greutate si eliminarea celulitei.

Tratamentul se efectueaza la o temperaturi ridicate (40 – 65 grade) duc la arderea rapida a depozitelor de grasime, eliminarea toxinelor si lichidului tisular in exces.Inca din primele sedinte, rezultatele vor fi vizibile: diminuarea circumferintei taliei, soldurilor, coapselor si gambelor dar si imbunatatirea circulatiei limfatice.

Presoterapia este o metoda terapeutica ce stimuleaza circulatia sangelui prin masaj limfatic. Tratamentul ajuta la reducerea celulitei, depozitelor de apa din organism si slabire. Este singurul tratament ce ajuta la pierderea in cm cat si in kilograme. Presoterapia cu infrarosu este recomandata atat persoanelor care au un stil de viata sedentar cat si celor care doresc un mai mare control al proprii greutat

Electrostimularea este un procedeu de tonifiere ce echivaleaza cu cateva ore petrecute la sala de fitness. Se realizeaza cu 20 de electrozi ce genereaza o miscare vibratorie ce determina intarirea si definirea musculaturii. Tratamentul corporal cu electrostiumulare are si rolul de accelera productia de colagen si elastina si astfel este redata elasticitatea pielii.

Abonamentul este valabil 30 zile de la data achizitionarii. Oferta este valabila in luna octombrie 2017. Pentru programari, va rugam sa ne contactati la 0733 822 020 sau prin e-mail: contact@originalbeauty.ro.

Comentarile sunt inchise