Reciclarea hartiei – realizarea copertilor de arhivare

Mucavaua este un produs brut specific industriei tipografice de prelucrare a cartonului. Acesta reprezinta deseurile de hartie care printr-un proces tehnologic de reciclare devine carton de legatorie, rezultatul final fiind utilizat in realizarea diferitelor articole de papetarie, printre care si copertile de arhivare.

Store-room este o companie care produce si furnizeaza coperti de arhivare realizate din mucava. Cartonul de legatorie utilizat este inalt calitativ, importat din Slovenia. Fiind un produs realizat din hartie reciclata, copertile de arhivare sunt biodegradabile, protejand mediul. Totodata, copertile de arhivare realizate de Store-room se remarca prin durabilitate in timp si rezistenta la indoiri multiple, doarece cartonul utlizat nu crapa.

Atfel, pentru firmele de arhivari, produsule Store-room sunt perfecte prin calitatea sa, dar si datorita pretului ofertant, care este unul felexibil, fiind ajustat in functie de volumul comenzii si metoda de plata.

Pentru a vizualiza portofoliul de coperti de arhivare marca Store-room, dar si pentru a vedea alte produse si servicii oferite de firma, puteti acesa site-ul. Pentru mai multe detalii, trimiteti un mail la office@store-room.ro.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.