Pungile personalizate, de sezon si numai

Perioada sarbatorilor se apropie mai repede decat ne asteptam, timpul se scurge cu repeziciune si imediat vom intra in febra cumparaturilor. Odata cu lasarea serii, observam luminitele frumos colorate si ornamentele din vitrine care ne incanta privirea, iar sunetul colindelor ce razbate dincolo de usi si vitrine, cu toate ne imbie sa trecem pragul magazinelor, unde cu greu vom rezista sa nu cumparam macar si o mica atentie, drept cadou pentru tine sau cei dragi, de sarbatori.

Mai mult sau mai putin darnici, parasim magazinele cu sacosele de cumparaturi, cu gandul la emotia provocata de bucuria de a darui .

Dar, sa revenim la sacosele sau pungile de cumparaturi, caci despre ele dorim sa vorbim in cele ce urmeaza.

Frumos colorate, cu produse apetisante sau de dorit, cu logo sau urari, pungile cu care transportam cumparaturile zi de zi, ne fac pentru o clipa sa ne indreptam privirea si spre ele, intimparindu-ne in minte mesajul lor. Mai mult, daca acestea ne sunt plac, le pastram o vreme, frumos impaturate si le luam cu noi la umatoarea iesire. In cazul in care le uitam, vom putea achizitiona altele, mai noi si cu alte mesaje sau imagini.

Personalizarea pungilor

Personalizate cu logo-ul firmei, un scurt mesaj de sarbatori, un produs nou sau o promotie, pungile personalizate sunt un puternic instrument de marketing cu multiple avantaje. Pe langa costul redus al acestora, pungile din plastic personalizate sunt disponibile in diverse variante,   referindu-ne aici la culori, marimi, grosimi etc.

Tipuri de pungi personalizate

Gama ambalajelor de plastic personalizate cuprinde urmatoarele tipuri de sacose personalizate:

  • Pungi maieu sunt pungile cel mai des intalnite in supermarket-uri sau in magazine de retail (alimentare, farmacii, brutarii, pet-shop etc).Pungi Maieu Personalizate Pungile maieu sunt prevazute cu manere cu pliuri laterale.

 

  • Sacose maieu sunt similare cu pungile maiue, insa ceva mai incapatoare, si pot fi confectionate de la dimensiuni de 23 x 35 cm pana la 40 x 60 cm, plus pliurile laterale specifice.Sacose Maieu Personalizate

 

  • Pungile banana sunt mai rezistente si ofera posibilitatea transportului unor greutati cu mult peste cele proprii pungilor maieu. Pungile banana se pot confectiona incepand de la 22 x 30 cm pana la 50 x 55 cm. Manerele pentru aceste pungi difera ca si constructie si rezistenta fata de cele ale pungilor maieu.Pungi Banana Personalizate

Datorita formei lor specifice, pungile banana permit imprimarea pe intreaga suprafata, spre deosebire de pungile maieu, la care printarea poate incepe doar de sub manere.

 

Prin forma lor specifica, acest timp de ambalaje personalizate permit imprimarea pe o singura fata, sau fata-verso, monocrom si chiar mai multe culori.

Usor de distribuit si cu o durata de viata lunga, pungile si sacosele personalizate sunt un mod eficient si ieftin de reclama, avand un impact considerabil in randul celor care vad reclama, cu rol important in intiparirea brandului si mesajului transmis in mintea clientilor sau partenerilor de afaceri.

Plastinvest este producator de ambalaje personalizate, intr-o gama variata, oferind sprijin si consultanta de specialitate clientilor sai. Utilajele moderne de productie, metodele de imprimare si flexografie, alaturi de o echipa de specialisti care se adreseaza atat clientilor mari sau mici, locali, nationali si chiar internationali, la Plastinvest productia de pungi personalizate se realizeaza in flux continuu, iar seriozitatea si calitatea sunt principalele atuuri.

Comentarile sunt inchise