Propunerile SOFIAMAN pentru sărbători de poveste

SOFIAMAN, cel mai mare producător de îmbrăcăminte de noapte şi de casă din România, propune pentru sărbătorile de iarnă din acest an, pijamale colorate, în spiritul Crăciunului, atât pentru cei mici, cât şi pentru cei mari, dar şi modele de lenjerie intimă în nuanţe seducătoare de roşu.

Pentru un sfârÅŸit de an de poveste, designerii brandului românesc recomandă modele în nuanÅ£e de roÅŸu ÅŸi verde cu imprimeuri inspirate de anotimpul rece: reni, spiriduÅŸi sau pinguini. Pantalonii în dungi sau carouri se află ÅŸi ei pe lista must – have a acestui sezon. Pentru cei mici, părinÅ£ii pot alege chiar ÅŸi modele de body-uri sau rochiÅ£e de Crăciuniţă sau Crăciunel.

Totodată, roÅŸul elegant de Burgundia este propunerea LISCA pentru lenjeria intimă perfectă pentru perioada sărbătorilor. Cu sau fără push – up, modelele de sutiene reuÅŸesc să îmbine perfect confortul  cu eleganÅ£a ÅŸi feminitatea.

Produsele SOFIAMAN şi LISCA se găsesc în magazinul online SOFIMAN (www.magazinsofiaman.ro), cât şi în cele 8 magazine SOFIMAN din ţară, dar şi la cei peste 300 de distribuitori naţionali. Reţeaua de magazine poate fi găsită pe site-ul www.sofiaman.ro.

————————————————————————————————————————————-

SOFIAMAN este cel mai mare producător de îmbrăcăminte de noapte şi de casă din România. Cu 8 magazine în toată ţara şi peste 300 de distribuitori naţionali, brandul oferă produse pentru adulţi, atât femei, cât şi pentru bărbaţi, dar şi pentru copii şi bebeluşi. Filozofia brandului pune accentul pe tendinţe, calitate, confort şi inovaţie. Colectiile propuse de SOFIAMAN sunt formate din  pijamale şi ţinute de interior din fibre naturale de bumbac, plăcute la atingere, completate uneori de modal şi vâscoză şi lenjerie intimă confortabilă.

 

LISCA este brandul internaţional de costume de baie şi lenjerie intimă, fondat în 1955 în Slovenia. Cu o atenţie ridicată faţă de calitatea produselor şi a proceselor de fabricaţie, LISCA oferă modele ce vin în întâmpinarea nevoilor de frumuseţe, atractivitate şi încredere în sine ale femeilor din toată lumea. Produsele LISCA sunt disponibile în România exclusiv în reţeaua de magazine SOFIAMAN.Pijama women Sofiaman. Pret redus- 103,2 lei

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.