Promotia Primaverii: Albire Dentara cu Laser Profesional Biolase

promotie albire dentara

Clinica stomatologica U-Smile sarbatoreste venirea primaverii prin lansarea unei promotii avantajoase pentru albirea dentarea cu laser profesional Biolase. Promotia este valabila pentru primele 10 persoane care se programeaza la prima sedinta de albire dentara profesionala. Ca si reducere, pretul pachetului de albire dentara este redus de la 1000 lei la 349 lei.

Bine de stiut despre albirea profesionala a dintilor

  1. Asigura-te ca dintii tai sunt sanatosi inainte de a incepe procedura de albire. Pe principiul ca degeaba schimbi mobila din camera daca podeaua e stricata, recomandam ca dintii sa fie sanatosi inainte sa se inceapa procedura. Problemele dentare precum cariile sau altele, combinate cu sedinte de albire de albire dentara nu numai ca ar putea agrava problemele ci in acest fel banii investiti in albire ar putea fi chiar in zadar.
  2. Fii constient ca exista posibilitatea ca sensibilitatea dintilor tai sa creasca. Un efect secundar comun al albirii dentare este cresterea sensibilitatii dentare. Aceasta sensibilitate este cu atat mai pronuntata in primele 24 de ore de la realizarea sedintei.
  3. Rezultatele nu sunt permanente.

 

Comentarile sunt inchise