Profita de serviciile de transport Romania-Italia oferite de Romfour-Tur

detalii despre transportul de persoane Romania Italia gasesti aiciItalia este ca o a doua tara pentru multi dintre romani, acestia avand locurile de munca acolo. In continuare, multi romani plecati in Italia au familiile ramase in tara. Din acest motiv se vad nevoiti, la intervale de timp, sa faca drumul Romania-Italia si invers. Acestia si nu numai sunt, evident, interesati sa afle care sunt cele mai accesibile si sigure servicii de transport persoane Romania-Italia.

Romfour-Tur este o firma de transport persoane Romania-Italia, cu o experienta de 13 ani si numerosi clienti fideli. Serviciile de transport persoane Romania-Italia oferite de Romfour-Tur sunt de o calitate ireprosabila, cursele desfasurandu-se in siguranta, ajungandu-se intotdeauna la timp la destinatie.

Echipa firmei de transport persoane Romania-Italia este formata din specialisti, care asigura buna desfasurare a serviciilor, ingrijindu-se de siguranta clientilor.

De asemenea, masinile de care dispune firma de transport persoane Romania-Italia apartin unui brand recunoscut la nivel mondial pentru performanta. Acestora li se efectueaza reviziile, in conformitate cu normele prevazute de lege.

Un avantaj uimitor al serviciilor de transport persoane Romania-Italia, oferite de Romfour-Tur, sunt preturile incredibil de accesibile.

Cat costa sa ajungi in Italia

Firma de transport persoane Romania-Italia isi ofera serviciile pentru un pret cu adevarat competitiv pe piata din Romania. Serviciul de transport persoane Romania-Italia de la Romfour-Tur iti este disponibil la pretul de numai 80 euro / persoana.

Destinatiile asigurate de Romfour-Tur prin serviciul de transport persoane Romania-Italia sunt diverse. Dintre acestea amintim: Padova, Roma, Pescara, Milano, Torino, Verona, Venetia.

Pentru cei care pleaca din Italia spre Romania, acestia pot beneficia si de serviciul de transport persoane Romania-Italia dus-intors, pentru preturile de 130 / 150 euro / persoana.

Cursele firmei de transport persoane Romania-Italia au loc in zilele de Marti, Vineri, Joi, Duminica. Mai multe detalii despre transportul de persoane Romania Italia gasesti aici.

Comentarile sunt inchise