Profesori internationali de la universitati americane din TOP 5 – cursuri in domeniul dreptului si medierii (POSDRU/156/1.2/G/132920)

Centrul de Drepturile Omului si Migratie din cadrul Universitatii Romano-Americane organizeaza 2 cursuri intensive, sustinute de profesori de prestigiu din Statele Unite ale Americii, de la universitati de top in domeniu:

 

Pentru mai multe infomatii va rugam accesati site-ul nostru:
http://cdom.rau.ro

Cursurile sunt complet gratuite pentru orice student sau masterand din Romania, indiferent de universitatea de provenienta, pe baza completarii unui formular de grup-tinta la inceperea activitatii.
Persoanele care nu au calitatea de student sau masterand pot participa gratuit la aceste cursuri pe baza unui protocol-cadru semnat.
Cursurile se finalizeaza cu atestat de absolvire individual.

Pre-inscrierile se primesc online pe adresa de posta electronica:
cdom@rau.roActivitatea este organizata in cadrul proiectului „SCOALA PRACTICA: Inovare in invatamantul superior si succes pe piata muncii”, POSDRU/156/1.2/G/132920, implementat de Universitatea Romano-Americana in colaborare cu Centrul de Resurse Juridice.
Proiectul este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.