Producere cutii din carton ondulat – SOLARCO Boxmatic Automatic 18 & 23

Compania Nis Electronics se evidentiaza pe piata de profil datorita echipamentelor tipografice de inalta calitate pe care le furnizeaza, oferind o gama diversificata de utilaje care provin de la numeroase companii recunoscute pe plan mondial.  Pentru materiale tipografice de calitate superioara, compania Nis Electronics pune la dispozitie masini de brosat, masini de taiat carti de vizita, trimmere pentru hartie, multiplicatoare digitale profesionale, aparate pentru plastifiere si laminare sau aparate perforare carte

Ca noutate, compania Nis Electronics pune la dispozitie si echipamente performante pentru realizarea cutiilor din carton ondulat, echipamente de calitate superioara din gama SOLARCO Boxmatic, care ofera posibilitatea realizarii unor produse finite extrem de calitative.

producere cutii din carton ondulat

SOLARCO Boxmatic Automatic 18 & 23 – Specificatii si caracteristici

Masina automata BOXMATIC este ideala pentru producerea cutiilor din carton ondulat, a tavilor, a peretilor despartitori si a decupajelor, cu optiunea de taiere suplimentara si imprimare flexografica. Puteti, de asemenea, sa taiati si sa biguiti colile de carton ondulat atat pe directie transversala, cat si pe longitudinala. Acest model automat include fie o unitate de incarcare automata sau unitate de incarcare automata dintr-un palet. De asemenea, acesta poate fi echipat cu unitate de primire automat pe un palet. Disponibil pentru a se potrivi latimilor de 1,8 m, 2,3 m și 2,5 m.

Sistemul automat BOXMATIC poate fi echipat cu productie de doua sau trei iesiri ai pana la trei unitati de imprimare flexo, iar programarea masinilor si setarile parametrilor sunt rapide si usoare cu panoul tactil PLC.

Comentarile sunt inchise