Primul Service GSM care oferă CASCO pe reparații

Spargerea sticlei telefonului este un lucru ce se poate întâmpla oricui. Fie că este vorba de o căzătura de la etajul 6 sau de la 40 de cm de sol, socurile sunt relative și nu se poate asigura o anumită duritate și rezistență la ele, nici macar prin folosirea unei huse sau a unei folii de sticlă. Noi am găsit o soluție. Dacă înlocuiți sticla iPhone-ului tău la noi, vă asigurăm 3 luni de CASCO gratuit.

Recent am demarat campania ”Vii cu telefonul spart și pleci asigurat” în care oferim asigurare CASCO împortva spargerii sticlei la toată gama iPhone. Cum funcționează? Vii cu iPhone-ul tău spart la noi- îl reparăm pe loc, în 30 de min, iar după primești 12 luni de garanție și 3 luni de CASCO îmotriva spargerii sticlei. Simplu.

Despre înlocuirea sticlei iPhone

Avem în dotare unul dintre cele mai performante laboratoare de laminare din București. Înlocuirea sticlei telefonului se realizează într-un mediu antistatic, cu temperatură și umiditate controlate și fără microparticule de praf. Fiecare tehnician este echipat complet cu echipament antistatic steril astfel încât praful să nu ajungă în zona de lucru, de asemenea aerul este în permanență filtrat de unități purificatoare.

 

 

Procesul de separare a sticlelor sparte de pe display se realizează prin criogenizare la -185 de grade. La această temperatura adezivul dintre sticlă și display devine casant iar tehnica avansată ne permite să realizăm tot pocesul în 45 de min. iar rezultatul este 100% perfect.

După ce display-ul a fost separat cu succes de celelalte componente, acestuia i se adaugă alte piese noi și originale cu ajutorul unei prese ce asigră un aliniament perfect și o putere constantă de presare asistată de alți factori cu duc la obținerea unui rezultat impecabil.

Tot procesul este optimizat și calculat la cel mai înalt nivel astfel încât display-urile recondiționate sunt identice cu cele noi.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.