Primul seminar de dezvoltare personala din 2014 ii ajuta pe romani sa-si atinga obiectivele in noul an

Peste 370 de participanti la cel mai recent seminar sustinut de Andy Szekely

Bucuresti – 29 ianuarie 2014. Cel de-al doilea workshop al seriei „De la obiectiv la rezultat”, sustinut de autorul si trainerul Andy Szekely a adunat peste 370 de participanti. Cu ocazia acestui seminar, participantii au intrat in posesia unui set de mecanisme esentiale pentru a trece obiectivele de la informatie scrisa la actiune. Datorita numarului mare de solicitari, pe 31 ianuarie Andy Szekely va mai sustine un seminar.

Antreprenori de succes, CEO de multinationale, middle manageri, freelanceri, consultanti interesati de performanta si artisti au facut parte din cei 340 de participanti ai primului workshop si cei 370 ai celui de-al doilea workshop al seriei, sustinut pe 24 ianuarie.

Andy Szekely le-a oferit participantilor la seminarul din 24 ianuarie un proces complet de indeplinire a obiectivelor, incepand cu stabilirea corecta a acestora si continuand cu mecanisme de decizie, tehnici de productivitate, alegerea mentorilor, focalizarea atentiei si instrumente pentru refocalizarea atentiei. Pe durata celor 6 ore de seminar, participantii au invatat:

  • Cum sa aleaga si sa decida  care este cel mai important obiectiv pentru anul 2014
  • Mecanismul de decizie prin care isi dau seama ce acÈ›iuni sa intreprinda in fiecare zi
  • Cum sa isi imparta ziua in calupuri de productivitate si relaxare
  • Care sunt cele mai importante instrumente de productivitate testate, care functioneaza pentru orice tip de personalitate
  • Cum sa isi aleaga mentorii care se potrivesc cel mai bine cu firea lor
  • Care este fiziologia cea mai potrivita pentru intocmirea listei de obiective
  • Cum sa isi pastreze focalizarea atenÈ›iei pe ce au de facut pentru perioade lungi de timp
  • Cum sa elimine factorii autosabotori si in special tendinta de amanare
  • Instrumente de urgenta pentru refocalizarea atentiei si productivitate personala

„Pentru mine participarea a fost o experienta unica, de traire la o mare intensitate, si trebuie sa spun ca am participat la ceva seminarii, dar niciunul pana acum nu m-a facut sa ma simt atat de bine. Simpla participare la acest seminar m-a facut sa ma simt alt om, sa fiu plina de energie, sa ma simt extraordinara, sa cunosc oameni noi, sa fac primii pasi in realizarea obiectivelor trasate pentru anul 2014”, a declarat Narcisa Georgescu, participanta la seminarul  De la obiectiv la rezultat.

 Cateva imagini din cadrul seminariilor sunt disponibile in acest video – http://andyszekely.ro/so/#video2

Ultimul seminar din aceasta serie va avea loc vineri, 31 ianuarie, la Crystal Palace Ballrooms, sala ROMA incepand cu ora 14.00. Adresa: Calea Rahovei nr. 198A, Bucuresti.

Deoarece numarul de locuri este limitat, toti cei interesati sunt invitati sa completeze formularul de inscriere disponibil pe pagina web a evenimentului, la adresa http://andyszekely.ro/so/. Participarea este GRATUITA.

 

***

Pentru intrebari si informatii de presa va rugam sa ne contactati:

Adina Palade

PR Specialist

NNC Services

adina.palade@nnc-services.com

www.nnc-services.com

 Despre Andy Szekely

Andy Szekely  este antreprenor, autor, specialist in Peak Performance si speaker motivational profesionist cu o experienta de 17 ani in domeniu. Andy a publicat cinci carti, a produs 34 de CD-uri si DVD-uri pentru educatia adultilor si editeaza un newsletter online cu peste 30.000 de abonati. Din postura de speaker si trainer, Andy Szekely a lucrat cu peste 50 de companii din cinci tari europene si a sustinut prezentari demonstrative in SUA, Canada si China. Ca antreprenor, a fondat doua companii, editura AS Publishing si firma de training si consultanta AS Training & Coaching. De asemenea, Andy Szekely a pus bazele fundatiei Alpha Leadership pentru educatia viitorilor lideri ai Romaniei.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.