Prese hidraulice de atelier Rodcraft – Eximod Pneumatic Expert

Compania Eximod Pneumatic Expert comercializeaza o gama larga de prese hidraulice de banc sau de podea, cu capacitate cuprinsa intre 12 si 100 t, provenite de la producatori de renume mondial, asa cum este si Rodcraft. Indiferent de modelul de presa hidraulica pe care alegeti sa o achizitonati prin intermediul acestei companii, veti avea garantia calitatii si fiabilitatii. Presele hidraulice pe care Eximod le ofera sunt puternice, robuste si precise. Eximod este o companie care ofera clientilor sai numai produse de calitate superioara, indiferent daca acestea sunt scule pneumatice, echipamente hidraulice, scule electrice sau accesorii si consumabile.

Presele hidraulice sunt echipamente care genereaza forta de compresie prin intermediul unui cilindru hidraulic. Presa hidraulica poate dezvolta constant aceeasi forta de presiune, comparativ cu presa mecanica, a carei forta se dezvola doar in partea de jos a cilindrului.

Presele hidraulice prezinta urmatoarele avantaje:

– o presa hidraulica poate genera o forta de presare completa, ceea ce inseamna ca ii va permite utilizatorului sa controleze mai multi parametri de lucru, inclusiv distanta de deplasare, presiunea si pozitia de revenire;

– presele hidraulice sunt echipamente versatile, ce pot fi utilizate in diferite domenii (fabricarea pieselor auto, productia de electrocasnice, productia de piese electrice etc.);

– intretinerea preselor hidraulice este foarte simpla si se face destul de usor, iar inlocuirea componentelor nu foarte costisitoare.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.