Poveste de iarna la Ploiesti Shopping City – bunatati transilvanene si cadouri de Craciun

Ploiesti Shopping City Traditii TransilvanenePloiesti Shopping City isi asteapta vizitatorii incepand de astazi, 19 decembrie si pana pe 22 decembrie la Targul de Iarna „Traditii Transilvanene” cu produse traditionale, precum branzeturi, preparate din carne de porc sau dulciuri, cat si obiecte de artizanat. In plus, cei care sunt in cautarea darului perfect de Craciun pentru cei dragi, pot alege dintre sutele de idei din cadrul Targului de Cadouri, desfasurat in perioada 19 – 23 decembrie.

Bunatati traditionale romanesti la Targul de Iarna „Traditii Transilvanene”

Incepand cu 19  decembrie si pana pe 22 decembrie, expozantii veniti din tara vor aduce bunatati de Craciun, precum preparate traditionale din carne de porc sau branzeturi. Din oferta comerciantilor, nu vor lipsi nici dulceturile, turta dulce, mierea sau siropurile. In plus, vizitatorii vor gasi in cadrul targului si obiecte de artizanat lucrate de mesterii populari din Cluj. Targul este deschis zilnic la Ploiesti Shopping City in perioada 19 – 22 decembrie, intre 10:00 si 22:00 si este amplasat la intrarea in Carrefour.

Daruri de Craciun la Targul de Cadouri

Pana pe 23 decembrie, Ploiesti Shopping City gazduieste si Targul de Cadouri pentru Craciun organizat in parteneriat cu Camera de Comert si Industrie Prahova. Vizitatorii Ploiesti Shopping City vor putea alege dintre sute de idei de cadouri pentru cei dragi. Expozantii sunt pregatiti cu bijuterii, decoratiuni de sarbatori, daruri hand-made, obiecte decorative din sticla sau antichitati. Targul este deschis zilnic in perioada 19 – 23 decembrie, intre 10:00 si 22:00.

In timp ce parintii fac ultimele cumparaturi pentru Craciun, micutii se pot bucura de actiunile special concepute pentru ei, precum atelierele de creatie, de la Fabrica lui Mos Craciun.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.