Points of You™ sărbătorește primii 10 ani de existență

points of you

Anul 2017 marchează 10 ani de experiențe inedite la care au luat parte milioane de oameni care au cunoscut efectele metodei Points of You™, au participat la workshop-uri în care s-au folosit instrumentele și care s-au alăturat tribului, devenind parteneri certificați.

Aniversarea se va concretiza prin 9 zile de activități organizate special pentru comunitatea Points of You™ formată la nivel global și va avea loc în Israel, în perioada 19-27 martie 2017. Celebrating the 10 years Journey este conceput cu scopul de a sărbători un deceniu de puncte de vedere explorate și de a împărtăși împreună cu întreaga comunitate numeroasele puncte de vedere generate folosind cardurile Points of You™.

Sărbătorirea primului deceniu de existență vizează facilitarea unei călători la 360 de grade care să îi inspire È™i să îi provoace pe toÈ›i participanÈ›ii. Structura întâlnirii are un format special creat ca o experiență unică, plină de inspiraÈ›ie È™i în concordanță, la nivel profund, cu viziunea Points of Youâ„¢, care le va permite celor prezenÈ›i să se reconecteze cu sinele. ÃŽn perioada 19-23 martie, membrii comunității se vor bucura de liniÈ™te È™i se vor relaxa într-o locaÈ›ie specială, în inima deÈ™ertului. ÃŽn perioada 26-27 se va organiza o serie de workshop-uri facilitate în limba engleză, divizate în 3 categorii: corporate workshops – în cadrul cărora se vor discuta teme precum: consultanță organizaÈ›ională, team building È™i leadership, self-development – care se vor axa pe coaching È™i terapie, È™i free style -unde vor fi explorate modalități creative de folosire a instrumentelor. Călătoria se va încheia pe 27 martie, în Israel, cu o petrecere plină de surprize, prilej cu care participanÈ›ii vor putea împărtăși experienÈ›ele È™i perspectivele explorate.

Pentru mai multe detalii, vă invităm să ne vizitați aici sau să ne contactați la hello@points-of-you.ro, dar și la telefon: 0745.01.85.84 – Loredana Săndulache, Training Manager.

Points of You™ este o companie de top în domeniul training-ului și al dezvoltării personale care a creat o serie de instrumente profesionale, sub forma unor jocuri inspiraționale, care sunt folosite la nivel individual sau cu echipe și grupuri, de către profesioniști și organizații de pe Glob. Metoda Points of You™ este folosită de peste 150 de traineri certificați din 147 de țări ale lumii și este tradusă în 16 limbi. Până în prezent, peste 1 milion de oameni beneficiază de efectele sale surprinzătoare.

Comentarile sunt inchise