Plot&Coffee Shop – Un spatiu inedit in inima Bucurestiului!

SIGLA Plot Shop FINAL

Plot Shop a luat nastere in anul 2008, sub forma unui centru de plotare/printare full service.  Recunoscut  pentru calitatea serviciilor si pentru satisfacerea celor mai pretentiosi clienti, la sfarsitul anului 2012 a lansat un nou concept in Romania, Plot&Coffee Shop.

Proiectat de doi arhitecti tineri, acest concept completeaza cu succes activitatea de plotare cu serviciile unei cafenele unde clientii se pot relaxa si pot servi o bautura calda/racoritoare, in timp ce lucreaza la proiectele personale.

Situat in zona Universitate, in apropierea facultatii de Arhitectura Ion Mincu,  Plot & Coffee Shop este un spatiu interactiv, de creatie, relaxare si schimb de idei, dedicat deopotriva arhitectilor, designerilor si furnizorilor, din care nu lipsesc workshop-urile, vernisajele si conferintele, dar nici concertele si alte evenimente informale.

Pana in prezent, Plot&Coffee Shop a gazduit vernisaje de fotografie, grafic design, pictura, desen, produse hand-made si workshop-uri  de fotografie, make-up, origami etc.

Va invitam sa descoperiti acest loc plin de creativitate!

 

Plot&Coffee Shop
Str. Biserica Enei nr.2
0314 255 411
www.plotshop.ro

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.