Pilates -Ghid pentru incepatori

Ce este Pilates: Ghid pentru începători

Sunteți gata să descoperiți ce este Pilates? Atunci scoateți salteaua și pregătiți-vă pentru a face o serie de mișcări care vă vor stabiliza și întări coloana vertebrală, modifica postura. Exercițiile sunt de obicei efectuate într-o anumită ordine, unul după altul. Mișcările au un nume reprezentativ și o importanță sporită pentru reușita reglării posturii afișate și pentru armonizarea corpului cu mintea.

 

Mișcări simple, dar precise

Mișcările pot părea simple, dar aveți nevoie de multă precizie și control pentru a le efectua corect și a beneficia de avantajeleKoa Pilates Bucuresti pe care le oferă acestea. Nu este ca și cum ați face o serie de abdomene întrucât, în cazul exercițiilor Pilates, se pune mai mult accent pe tehnică decât pe efortul fizic depus pentru efectuarea mișcărilor aferente.

Puteți face Pilates pe o saltea simplă pentru exerciții de gimnastică, fie într-un spațiu special destinat acestora, fie acasă, folosind un DVD pentru ghidare. În plus, puteți alege un studio profesional care are echipament special pentru acestea sau un antrenor personal care vă poate supraveghea fiecare mișcare.

 

Ce veți obține cu aceste exerciții?

În urma efectuării exercițiilor Pilates cu regularitate, veți deveni mai puternici, mai sculptați și veți obține flexibilitatea necesară efectuării mișcărilor cu lejeritate. Veți afișa o postură mai bună și veți dobândi un sentiment de bunăstare generală.

Exercițiile Pilates sunt solicitante dar nu reprezintă genul de antrenament care vă face să transpirați după câteva momente. În cazul acestora, este vorba mai mult despre concentrare și respirație. Cu toate acestea, deși nu vă vor solicita fizic foarte mult, cu siguranță veți simți cum mușchii dvs. lucrează în timpul fiecărui exercițiu efectuat.

Accentul principal în cazul exercițiilor Pilates este central, așa cum este de altfel numit, “core”. Vă puteți aștepta să obțineți și câștiguri de forță în brațele și picioarele dumneavoastră. Pozițiile și mișcările folosite pentru a activa baza stabilității începe de la extremități pentru a asigura controlul.

 

Pilates: Factorul cheie pentru conexiunea minte-corp

Dacă ceea ce doriți este să vă întăriți mușchii abdomenului și ai pelvisului în timp ce conturați o postură corectă pentru corpul vostru, atunci Pilates este ceea ce căutați. De asemenea, aceste exerciții asigură o conexiune puternică între minte și corp.

Aceste mișcări vă pot ajuta să deveniți mai puternici din punct de vedere fizic.  De asemenea, vă poate ajuta să vă concentrați, să respirați și să vă deplasați cu mai multă grație și flexibilitate.

 

Articol al Koa Pilates Bucuresti

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.