Piese din Dezmembrari – Experienta Otomobile

Daca cauti piese auto originale la un pret redus, noi am gasit solutia. Opteaza pentru piese din dezmembrari auto la un raport calitate-pret extrem de bun. Dupa o cercetare de piata in incercarea de a gasi o firma serioasa si care sa ne ofere servicii rapide si piese de calitate la un pret redus, ne-am oprit atentia asupra firmei Otomobile. Personalul celor de la Otomobile este profesionist si ofera consultanta in caz de nevoie.

Ne-a interesat, in mod special, sa gasim piese din dezmembrari originale. Cei de la Otomobile detin un parc auto in Valcele unde realizeaza dezmembrari si vand piese auto originale obtinute in urma dezmembrarilor pentru masini din 2011 pana in 2018.

Oferta lor cuprinde o gama diversificata de tipuri de piese auto pentru o gama larga de modele de masini. La ei poti gasi motoare, cutii de viteze, alternatoare, electromotoare, turbine, injectoare, usi, aripi, radiatoare, etc. Catalogul de piese auto se adreseaza persoanelor fizice, juridice dealeari autorizati sau service-uri. La cererea clientilor acestia expediaza piesele din dezmembrari si prin curierat cu o durata de aproximativ 24h in care produsul poate ajunge la tine, indiferent de locul in care locuiesti, in Romania.

La orice comanda beneficiezi de garantie. Aceasta garantie se aplica in caz de neconcordanta sau defectiune, clientul primindu-si banii inapoi. De asemenea, pe langa garantie, veti primi si factura. Pentru alte cerinte legate de achizitionarea produsului de care aveti nevoie, apelati cu incredere la Otomobile, iar personalul datorita experientei va vor raspunde in detaliu la toate solicitarile si neclaritatile voastre.

Intreg serviciul oferit de cei de la Otomobile, dar si piesele auto in sine, sunt caracterizate de cuvantul calitate. Daca esti in cautarea de piese din dezmembrari, recomandarea noastra este Otomobile.ro.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.