Piese auto Mercedes – Alex & Bea Auto Group

piese auto mercedes

Mercedes-Benz este compania germana productoare de automobile, autobuze, camioane si auto trenuri rutiere. Este al doilea mare producator de vehicule de lux din lume si de-a lungul timpului si-a consolidate imaginea unei companii exclusiviste. Piesele auto din componenta masinilor au o calitate superioara si preturi pe masura. De aceea, daca ai nevoie de piese auto Mercedes trebuie sa-ti alegi cu atentie locul din care le cumperi.

Pentru piese auto Mercedes la preturi avantajoase, intra pe site-ul Alex & Bea Auto Group un de poti alege dintr-o gama variata de produse: elemente de caroserie, piese auto interne, consumabile, etc. Echipa Alex & Bea Auto Group va ofera asistenta la achizitionarea fiecarei piese auto. Printre producatorii produselor se numara: Mercedes-Benz, Mann Filter, Mann, TRW, Depo, Bosch, Mahle si altii. Pe site aveti posibilitatea de a sorta produsele in functie de stoc si le puteti ordona in functie de pret.

Daca sunteti din Cluj Napoca, puteti ridica piesele auto Mercedes direct din magazinele fizice Alex & Bea Auto Group de pe strada Fabricii, Nr. 2 si de pe strada Izlazului, Nr. 14. De asemenea, puteti contacta echipa la numarele de telefon 0744250385 si 0721256901 ori pe adresele de Email: contact@alexbeagroup.ro si alexbeagroup@yahoo.com.

Magazinul online Alex & Bea Auto Group va ofera posibilitatea sa va comandati piesele rapid si vi le livreaza oriunde in tara in cel mai scurt timp posibil. Piesele auto Mercedes vor fi insotite de garantie si factura. Va recomandam Alex & Bea Auto Group pentru servicii profesionale si produse de calitate.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.