Piese auto Dacia – cei mai buni furnizori pentru orice situatie

Pentru ca este vorba despre o emblema nationala fabricata pe teritoriul mioritic, piesele auto pentru Dacia se numara printre cele mai cautate piese pentru masini la noi in tara. Exista modele mai noi pentru care totul se poate gasi cu usurinta, dar si modele mai vechi, ale caror nevoi nu pot fi satisfacute decat dupa indelungi cautari.

Indiferent daca este vorba despre piese pentru caroserie, piese pentru suspensii sau piese fara de care functionarea autoturismului ar fi imposibila – cum sunt curelele de transmisie sau bujiile.
In functie de importanta acestora si de scopul lor, aceste piese pot fi achizitionate din mai multe locuri. Iata care sunt cele mai comune tipuri de furnizori pentru piesele auto Dacia:

1.Reprezentantele oficiale Dacia – Renault

Magazinele si reprezentantele originale comercializeaza piese noi, de calitate, confectionate in conformitate cu standardele firmei.

Costurile achizitionarii pieselor din astfel de magazine sunt de regula mai ridicate, insa garantia oferita si montajul de cele mai multe ori gratuit fac din aceasta investitie una care sa merite eforturile.

2.Magazinele de piese auto second hand

Piesele auto Dacia pot fi achizitionate si de la furnizorii second hand. Acestia ofera spre vanzare nu doar piese precum bobinele sau placutele de frana, ci si o serie de accesorii care ar putea fi utile.

Mai mult decat atat, in sezonul rece ei pun la dispozitie si anvelope speciale pentru iarna, la preturi mult mai accesibile decat cele de comercianti principali ale magazinelor noi. Daca ai noroc, poti gasi aici piese foarte putin uzate, care functioneaza la fel de bine ca cele noi.

3.Magazinele de dezmembrari

Piesele obtinute din dezmembrari sunt de foarte multe ori de buna calitate. Acestea provin de la autoturismele accidentate, iar piesele auto Dacia pe care le pun la dispozitie furnizorii pieselor din dezmembrari beneficiaza nu de putine ori de reconditionari astfel incat sa functioneze cat mai bine.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.