Petshopexpres.ro: Mancare pentru caini fericiti!

PetshopExpres.ro este unul dintre principalele magazine care se ocupa de distribuirea si comercializarea produselor, din categoria mancare pentru caini, create special pentru a imbunatati calitatea vietii si starea de sanatate a animalelor de companie atat de dragi si iubite de oameni.

Dintre aceste animale de companie, cainele este cel mai prezent in vietile si casele oamenilor. De aceea, in spatiul online al magazinului PetshopExpres.ro se gaseste o gama variata din categoria mancare pentru caini, in cadrul careia sunt comercializate peste 500 de produse de acest tip, in diferite ambalaje si destinate mai multor tipuri de caini, inclusiv pentru cei care manifesta anumite probleme de sanatate si necesita o alimentatie speciala.

Mancare caini in varianta umeda sau uscata

In magazinul online PetshopExpres.ro veti gasi produse precum :

  • Hrana pentru juniori in diferite cantitati – asigura un nivel ridicat de proteine si vitamine pentru dezvoltarea corespunzatoare a puilor ;

  • Hrana mixta pentru caini – contine o cantitate echilibrata de proteine, acizi grasi nesaturati precum si de minerale si oligoelemente ;

  • Hrana pentru seniori – asigura cainilor seniori nivelul necesar de energie fara a influenta intr-un mod negativ greutatea acestora ;

  • Hrana High Energy – ideala pentru cainii care au ajuns la maturitate precum si pentru femelele ce sunt in perioada de gestatie sau care alapteaza

Orice tip de mancare pentru caini poate fi comandata de pe pe PetshopExpres.ro. Aceasta se gaseste sub doua forme: umeda sau uscata, fiecare dintre acestea avand numeroase beneficii asupra sanatatii cainelui tau, fiind in principiu destul de similare ca si proprietati si aport energetic.

Mancarea uscata pentru caini este una dintre cele mai utilizate metode de hranire ale patrupezilor care s-au aratat extrem de bucurosi datorita gusturilor variate si bogate de carne de pui sau vita.

Pe de pe alta parte, mancarea umeda, difera de mancarea uscata, in primul rand, prin consistenta si cantitati ridicate de lichide. In al doilea rand, se poate spune ca nutrimentele, proteinele si acizii grasi de tipul omega 3 sau omega 6, sunt absorbiti mult mai usor de organism, lucru care nu este atat de comun in cazul mancarii uscate pentru caini.

mancare-caini

PetshopExpres.ro: La comenzi de 100 de lei, orice mancare pentru caini vine gratuit la tine

In ceea ce priveste transportul comenzilor, acestea se realizeaza in zilele de luni pana vineri, inclusiv sambata. Intervalele orare sunt intre ora 09:00 si 19:00 pe parcursul saptamanii, respectiv orele 09:00 – 14:00 pentru ziua de sambata.

Probabil unul dintre cele mai bune aspecte care se pot spune legat de PetshopExpres.ro este acela ca transportul poate devine gratuit la achizitionarea de mancare pentru caini daca valoarea depaseste suma de 100 lei, lucru care poate fi indeplinit destul de usor mai ales daca doriti sa cumparati mancare pentru caini pe o perioada mai lunga de timp si produse cat mai variate.

Asadar, taxa de transport nu mai trebuie achitata PetshopExpres.ro asigurand integral costurile transportului. Comenzile se efectueaza fie prin apel telefonic sau prin adresarea unui e-mail catre comenzi@petshopexpres.ro, fie prin accesarea contului creat in cadrul website-ului si comandarea directa a produselor utilizand cosul de cumparaturi pus la dispozitie pentru clienti.

Comentarile sunt inchise