PETSHOPEXPRES are pentru pisicuta dumneavoastra cea mai buna hrana umeda

Hrana pisicutelor consta in hrana umeda dar si uscata, deoarece trebuie sa se pastreze un echilibrul. Se ia in calcul mai ales preferintele acestora, avand in vedere faptul ca nu a fost exprimata o opinie clara in ceea ce priveste superioritatea uneia dintre cele doua tipuri. O alimentatie echilibrata pentru acestea presupune integrarea carnii in alimentatie, avand la baza faptul ca pisicile sunt carnivore , iar in mediul in care traiesc nu-si mai pot procura singure hrana, ramanand de datoria dumneavoastra sa va ocupati de acest aspect.

O alimentatie sanatoasa presupune si modul de hidratare al pisicilor

In cazul in care hotarati ca decizia finala sa vizeze hrana uscata, trebuie sa va asigurati de faptul ca pisica dumneavoastra bea suficienta apa pentru a se hidrata. Nu trebuie decat sa fie determinate sa bea apa, iar dumneavoastra pentru a le ajuta trebuie doar sa :

  • Le asigurati apa proaspata, aceasta fiind schimbata cel putin o data pe zi.
  • Va asigurati ca are vase de apa in mai multe locuri din casa.
  • Achizitionati un vas tip fantana .
  • Inlocuiti vasele de plastic, cu unele de buna calitate, de preferat ceramica, sticla sau metal.

    hrana-uscata-pisici

Hrana umeda pisici ofera o cantitate perfecta de mancare pentru pisica dumneavoastra, aceasta fiind gasita atat la conserva cat si la plic, pe care este afisat gramajul. Astfel, ii asigurati o masa sanatoasa si o alimentatie echilibrata pisicii. Hrana umeda ii ofera o doza necesare de apa, dar evident nu suficienta, cum nici hrana naturala nu reuseste sa ofere un rezultat mai bun, astfel ca trebuie sa aiba si un recipient cu apa care sa o ajute sa se hidrateze suficient.

Hrana Umeda Pisici de la Petshopexpres este cea mai buna alegere

Aceasta poate fi achizitionata cu mare usurinta pentru a asigura sanatatea si alimentatie pisicii dumneavoastra. Se pastreaza in conditii normale in conserve si pliculete si dupa deschiderea acestora va recomandam sa le pastrati intr-un recipient din sticla. Dorim sa va aducem la cunostinta faptul ca va puem oferi aceasta hrana umeda nu doar sub un singur sortiment. Pisicutele se pot bucura de o gama larga de hrana , aceasta continand peste, in special somon, vita , pui dar si curcan.

Trecerea de la hrana uscata la cea umeda

Aceasta trecere de la hrana uscata la cea umeda nu se poate face imediat, ci in mod treptat, deoarece acestea pot refuza sa mai manance avand in vedere faptul ca acestea sunt destul de pretentioase la mancare.

Hrana umeda Pisici este considerata ca fiind o alegere excelenta, dupa spusele specialistilor. Aceasta contine atat nutrientii cat si mineralele necesare unei alimenatatii echilibrate , se apropie foarte mult de hrana naturala, avand in vedere numeroasele variante de carne, pretul este la fel ca si la hrana uscata, o puteti cumpara in cantitatea necesara, astfel sa evitati obezitatea in cazul pisicii dumneavoastra si nu in ultimul rand ofera totodata si apa, care este extrem de benefica deoarece pisicile nu prezinta mecanismul senzatiei de sete prea dezvoltat, iar hrana oferita de petshopexpres vine in ajutorul pisicutelor.

Petshopexpres este solutia atunci cand doriti sa achizitionati mancare umeda pentru pisica dumneavoastra, care va contribui la sanatatea si bunastarea acesteia.

Comentarile sunt inchise