Peste 1000 de participanti la seminarul „Maximum Achievement” sustinut de Brian Tracy in premiera in Romania

Brian Tracy Maximum Achievement (1)Peste 1000 de antreprenori, oameni de afaceri din top si middle managament, directori de vanzari, directori de marketing si comunicare, agenti de vanzari si studenti au participat la seminarul „Maximum Achievement” prezentat pentru prima oara in Romania, pe 27 martie in Bucuresti si pe 25 martie in Cluj. Acesta a fost sustinut de Brian Tracy, unul dintre cei mai apreciati consultanti in dezvoltare profesionala si personala la nivel international.

Brian Tracy le-a vorbit participantilor despre cum gandesc cei mai productivi si de succes oameni si le-a prezentat acestora tehnici esentiale pe care le-a invatat in peste 30 de ani de consultanta oferita unora dintre cei mai cunoscuti oameni de afaceri din Statele Unite, inclusiv CEO ai unor companii Fortune Brian Tracy Maximum Achievement (3)500.

„Am vorbit de-a lungul timpului cu mai mult de 5 milioane de oameni din peste 60 de tari si pot sa spun ca oamenii de succes sunt la fel, fiind definiti de anumite caracteristici si calitati precum gradul de responsabilitate ridicat, optimismul, perseverenta sau invatarea continua.”, a declarat Brian Tracy.

Cei prezenti la seminar au beneficiat pe parcursul intregii zile de informatii concrete, demonstrate de-a lungul timpului, printre care tehnici de concentrare si de setare a obiectivelor, principii de afaceri, moduri de a atinge independenta financiara si metode de a debloca abilitati innascute precum creativitatea sau inovatia.

„Astazi, datorita cresterii concurentei in Europa si in lume, participantii sunt mai interesati ca niciodata sa invete cat mai mult despre business si despre succesul personal. Managerii romani sunt foarte preocupati sa obtina atat rezultate pentru afacerile lor, cat si pentru ei insisi. Acestia sunt receptivi si deschisi la idei noi din intreaga lume care ii pot ajuta sa fie mai eficienti si mai productivi.”, a spus Brian Tracy.

Prin intrebari si scurte exercitii, Brian Tracy a reusit sa ii faca pe participanti sa asimileze rapid informatiile prezentate pentru ca, in final, acestia sa inteleaga care este modalitatea potrivita pentru ei prin care isi pot atinge obiectivele.

„Am inteles cum functioneaza unele dintre cele mai importante tehnici pentru a creste productivitatea si cum le pot implementa in echipa mea intr-un mod simplu, motivand angajatii sa isi doreasca sa fie cu adevarat eficienti”, a afirmat unul dintre participanti.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.