Pereti mulati de o calitate cat mai buna

Optand pentru niste pereti mulati de cea mai buna calitate, veti lua mereu o decizie cat mai buna. O firma care va va pune la dispozitie un astfel de serviciu ar trebui sa fie una cat mai serioasa, care sa aiba in vedere toate cerintele voastre. Veti lua in acest fel o decizie excelenta daca va veti orienta catre o astfel de firma cat mai buna. 

Alegand niste pereti mulati de cea mai buna calitate, veti reusi sa aveti parte de niste elemente verticale din beton armat ideale pentru proiectele voastre. Acesti pereti se executa in tronsoane de pana la 7 metri lungime. Ei pot fi executati cu usurinta pe diverse grosimi, aceste grosimi fiind cuprinsee intre 0.4 si 1.50 metri. Grosimile pot ajunge chiar si pana la 70 de metri.

Ce trebuie sa stiti?

Acesti pereti mulati sunt o solutie excelenta de avut in vedere, ei fiind alegerea cea mai buna pentru excavatiile adanci. Acestia sunt folositi cu precadere in special in zonele urbane. Procedura de executie in cazul acestor pereti este prin utilizarea unor cupe mecanice grele pe cablu. Aceste cupe au niste greutati cuprinse intre 5 si 23 de tone. In ceea ce priveste aspectul deschiderilor, ele sunt cuprinse intre 2.60 si 4.20 metri. 

Daca este sa vorbim despre executarea acestor pereti mulati, folosindu-se o cupa mecanica pe cablu, acestia sunt realizati la adancimea dorita, folosindu-se in acelasi timp de suspensiile bentonice. Se foloseste asadar un fluid de foraj, acest fluid avand o densitate variabila. In ceea ce priveste componenta principala a acestui fluid, trebuie sa stiti ca ea este bentonita. Acest fluid are asadar avantajul ca excavatiile sunt finalizate cu o eficienta si o precizie mult mai mare. Acest lucru permite astfel sa nu apara anumite surpari ale terenului din jur. 

Alte aspecte

Folosindu-se de aceasta tehnica, trebuie sa stiti ca lucrarea este una de o calitate foarte buna. In acelasi timp, lucrarea mai este si una de o precizie foarte mare. Bentonita este introdusa in excavatie folosindu-se pompele de rezervoare amplasate in apropierea acesteia. Imediat ce se introduce in carcasa armatura prevazuta in planurile proiectului, se mai introduce la final si betonul. Se utilizeaza asadar in acest sens turnare palnie, dar si tuburi de betonare. Se foloseste asadar metoda Contractor, astfel incat sa poata fi finalizat cu usurinta acest proiect. 

Betonarea este realizata folosindu-se echipamentul de foraj, dar si alte echipamente auxiliare, la fel de utile. Aceste etape sunt desfasurate succesiv pe tot perimetrul, pana cand are loc o finalizare a peretelui mulat. Un astfel de perete este util in numeroase proiecte, el fiind alegerea cea mai buna pentru orice dezvoltator care are de gand sa reallizeze un proiect. Puteti astfel sa va orientati catre niste pereti mulati de cea mai buna calitate, astfel incat veti fi siguri ca veti lua mereu o decizie cat mai buna. O firma precum Terra Test Romania va va pune mereu la dispozitie un astfel de serviciu de o calitate cat mai buna, de aceea optati pentru aceasta firma.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.