Pepoworld – Noua GeneraÅ£ie de Jocuri Browser 3D

Van Gavis Group Srl, o companie specializată în jocuri browser, este fericită să anunţe lansarea unui website nou, cu jocuri browser gratuite, care va face valuri cu siguranţă.

„Ne pasă de utilizatorii noÅŸtrii! De aceea oferim tuturor acces uÅŸor către jocurile noastre gratuite, iar asta este, de asemenea, ÅŸi cea mai bună modalitate pentru utilizatori, de a se conecta ÅŸi interacÅ£iona între ei”, spune fondatorul site-ului.

Facem apel la toţi pasionaţii de jocuri. Acum aveţi şansa de a juca jocuri browser care să fie mai mult decât o simplă modalitate de a alunga plictiseala din orele lungi de muncă la birou. Cine nu a împușcat zombi sau orice alt tip de „lighioană” imobilă, a spart baloane, a colecționat monede, diamante, cristale, sau a condus o motocicletă peste diferite tipuri de obstacole? Problema cu aceste tipuri de jocuri este că sunt captivante pe moment, însă nimeni nu revine în mod constant la acest tip de divertisment. Cum ar fi totuși, să existe un website de jocuri browser care să îți ofere imersiunea specifică unui stand alone? Pentru asta există Pepoworld!

Site-ul își propune să ofere o gamă variată de jocuri, legate între ele printr-o poveste comună și un sistem ingenios de recompense.

Jocurile sunt făcute în Unity Engine, şi pe lângă grafica superbă, jocurile oferă şi o mulţime de provocări, cum ar fi imbunătăţirea capacităţii intelectuale dar şi al spiritului de observaţie. De la jocuri de aventură şi acţiune, la jocuri de logică şi puzzle-uri, iar lista nu se opreşte aici. Pe scurt, Pepoworld merită o încercare, fără îndoială!

Pepoworld își va deschide porÈ›ile virtuale pentru useri în luna Februarie. AceÈ™tia sunt invitaÈ›i să se pună în pielea lui Morg, diavolul cu patru mâini È™i titlu onorific de „not allowed at ANY card game contest”, sau Zorg, îngerul cu dificultăți de concentrare È™i atitudine permanentă de „happy go lucky”, în aventura de recuperare a diamantului ce încunună sceptrul Sfântului Clătită. Și să nu credeÈ›i că necazurile iau sfârÈ™it odată cu recuperarea diamantului…

ÃŽnregistraÅ£i-vă pe Pepoworld – Jocuri Online ÅŸi conectaÅ£i-vă pe Facebook ÅŸi Newsletter pentru a sta la curent cu toate update-urile, lansările de jocuri, noutăţile si promoÅ£iile care urmează.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.