Pensiunea Mellis te asteapta la Untold

Untold este cel mai mare festival de muzica din Romania. Gazda acestuia este frumosul oras din inima Transilvaniei, Cluj-Napoca.

Festivalul a luat nastere in 2015 si s-a desfasurat in perioada 30 iulie – 2 august. In cele 4 zile ale festivalului au urcat pe scena peste 150 de artisti internationali, iar statisticile spun ca au fost in jur la 300.000 de participanti din peste 60 de tari. Au fost 4 zile in care orasul era imbracat intr-o atitudine pozitiva, plin de viata, emotii, tineri, muzica buna si multe alte atractii de petrecere a timpului intr-un mod cat mai placut. Tot in acel an Clujul a primit titlul de Capitala Europeana a Tineretului.

In anul 2016 experienta magica a festivalului se repeta, acesta desfasurandu-se in perioada 4 – 7 august. Si in acest an au urcat pe scenele Untold o multime de artisti cunoscuti din muzica internationala cum ar fi: Tiesto, Hardwell, Afrojack, Martin Garrix, Faithless, Scooter, Nervo, Parov Stelar, Lost Frequencies, James Arthur, Armin van Buuren – pentru al doilea an consecutiv si multi altii.

In acest an Festivalul Untold se desfasoara in perioada 3 – 6 august si promite din nou o atmosfera incendiara, multa voie buna si artisti renumiti.

De doi ani Clujul se afla in top pe harta muzicii din toata lumea, iar timp de 4 zile devine un taram al magiei, plin de veselie, culoare si viata.

Mellis va ofera cazare pensiune Cluj-Napoca pentru perioada festivalului, foarte aproape de locatia unde vor avea loc evenimentele. Camerele sunt dotate cu tot ce aveti nevoie pentru a va simti ca acasa.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.