Pastreaza baia mereu curata!

Cu siguranta stiti cu totii faptul ca majoritatea microbilor din locuinte si birouri se ascund si se dezvolta in baie. Tocmai din aceasta cauza, este foarte importanta mentinerea curateniei perfecte in baie, precum si dezinfectarea si aerisirea ei in mod constant.

Pentru a mentine baia mereu curata, exista o serie de secrete si trucuri pe care Cleaner4Real vi le comunica mai jos, pentru a fi mereu informati si pentru a le aplica intotdeauna pentru o viata sanatoasa.

In primul rand, primul lucru care trebuie facut inainte de a incepe curatenia propriu-zisa este sa utilizati un burete sau o carpa umed pentru a strange toate firele de par existente pe obiectele din baie. De asemenea, este foarte important sa retineti faptul ca este bine sa incepeti curatenia de sus in jos, mai exact de la tavan spre podea. Pentru a scapa de toate microorganismele, este esential sa curatati toate dulapurile, oglinda, faianta, robinetii, chiuveta, cada, toaleta si la final gresia.

In fiecare grup sanitar se regaseste, in mod obisnuit, un dulapior cu produse cosmetice caruia trebuie sa i se acorde o atentie deosebita pentru ca acesta este un loc unde se dezvolta foarte multi microbi. Cleaner4Real va sfatuieste sa spalati si sa curatati in mod regulat recipientele pentru cosmetice pe care le utilizati frecvent pentru a evita situatiile neplacute care pot aparea.

Totodata, urmele de sapun sau alte urme care se gasesc pe faianta sau chiuveta dau batai de cap de cele mai multe ori atunci cand se curata. Pentru a le indeparta cu usurinta, puteti utiliza o carpa inmuiata in otet. Un aspect foarte important pentru curatenia baii este lasarea solutiilor sa actioneze timp de cateva minute pentru a fi cat mai eficiente posibil.

Pasta de dinti reprezinta si ea un ingredient secret care ajuta la curatarea rapida si eficienta a bateriilor de la chiuveta si dus. Aplicati pasta de dinti, curatati si stergeti apoi cu o carpa inmuiata in otet, iar acestea vor straluci.

Pentru diverse servicii de curatenie, curatenie in birouri Cluj, intretinere spatii verzi si altele, apelati cu incredere la echipa de profesionisti Cleaner4Real!

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.