Panouri cu LED, solutia ideala pentru a-ti promova afacerea

Ai un magazin si vrei sa afle lumea de el? Alege sistemul de iluminat cu panouri cu LED si promoveaza-ti afacerea direct din strada. Iata ce beneficii ai daca alegi sa fii colaboratorul magazinului online www.led-eco.ro!

Publicitatea outdoor este foarte raspandita in marile orase. Pun pariu ca si tu ai observat cate panouri publicitare te inconjoara numai in drumul tau dintre casa si locul de munca. Reclamele sunt peste tot prin oras: bannere imense de pe cladiri, steaguri agatate pe stalpii de iluminat, afisaj pe panouri prin intersectii si multe alte forme de publicitate, limitate doar de imaginatia oamenilor de creatie din agentii. In aceasta aglomeratie infernala de reclame, unde mai incape afacerea ta? Ei bine, promoveaza-ti afacerea cu panouri cu LED si te vei strecura cu stil printre celelalte reclame, atragand privirile potentialilor clienti.

Panourile cu LED publicitare sunt tot mai utilizate in publicitatea stradala, indeosebi de magazine si farmacii. In aceasta lista pot intra insa absolut orice afacere care desfasoara activitati la strada, in contact direct cu oamenii: banci, librarii, service-uri auto, shaormerii, patiserii, cofetarii, case de pariuri, cazinouri, si lista poate continua.

Publicitatea stradala cu panouri cu LED este inca in faza de inceput in Romania, cea mai mare parte din reclame fiind printate pe diverse suporturi. Potentialul dezvoltat de aceasta (inca) noua forma de reclama este foarte mare, datorita numeroaselor beneficii cu care vine tehnologia LED.

De ce reclamele pe panouri cu LED sunt solutia ideala pentru afacerea ta?

Este natural. Panourile luminoase atrag privirile. Este foarte greu pentru oricine sa treaca pe langa un panou luminos fara sa il observe, mai ales noaptea sau in zilele de iarna, cand intensitatea luminii este mai redusa. In egala masura, un panou cu leduri poate fi observat foarte usor si pe timpul unei zile de vara, daca acesta este setat sa genereze un joc de lumina, astfel incat flash-urile luminoase sa atraga privirea.

4 beneficii ale unui panou cu LED publicitar:

  1. Sunt foarte flexibile in forme si culori

Modul in care sunt construite sistemele de iluminat cu LED permite achizitionarea acestora intr-o varietate foarte mare de forme si culori. Fiind alcatuite din mai multe leduri (diode semiconductoare), un panou LED poate lua orice forma doresti.

Poti alege orice culori pentru panoul tau publicitar cu leduri. Deoarece se bazeaza pe formarea culorilor cu ajutorul paletei cromatice rosu – verde – albastru, sistemul de iluminat LED poate genera orice culoare. Poti opta pentru mai multe culori pe acelasi panou. Daca alegi cu grija forma si culoarea panoului publicitar, sansele ca reclama ta sa produca efectele asteptate sunt foarte mari.

  1. Economisesti foarte multa energie electrica

„Foarte multa” poate suna uneori exagerat, mai ales in situatia in care am folosit si la punctul de mai sus aceasta expresie. Nu este exagerat totusi, daca judecam dupa faptul ca un panou cu LED consuma de 5 ori mai putina energie electrica decat un bec obisnuit.

De exemplu, pentru a genera o cantitate de lumina de 1.400 de Lumeni (unitatea de masura internationala pentru cantitatea de lumina generata de un dispozitiv) este nevoie de un bec obisnuit (cu incandescenta) de 100 de Watti. Aceeasi cantitate de lumina este emanata de un panou cu LED cu numai 18- 20 de Watti.

De ce se intampla acest lucru? Ei bine, pentru a genera lumina, un bec cu incandescenta foloseste 90% din energie pentru a incalzi filamentul si numai 10% pentru a lumina propriu-zis. In cazul tehnologiei LED, proportia consumului energetic este inversa.

  1. Au o durata de functionare foarte mare

Un panou cu leduri poate functiona un timp de pana la de 50 de ori mai indelungat decat durata de viata a unui bec clasic. Daca un bec cu incandescenta are o durata medie de 1000 de ore, un sistem cu leduri poate rezista pana la 50.000 de ore.

  1. Sunt foarte rezistente si nu se defecteaza instant

Spre deosebire de becurile clasice, ledurile nu au filament, deci nu are ce sa se rupa. Avand dimensiuni mult mai mici, daca luam fiecare led in parte, acestea nu se sparg de la sine. Panoul cu leduri face fata cu succes socurilor puternice, vibratiilor sau variatiilor extreme de temperatura.

Mai mult, un panou cu LED nu se defecteaza instant. Procesul se realizeaza in timp. Semnul dat de acesta cand este aproape sa se defecteze este faptul ca lumina emanata scade in intensitate. Te asteptam pe magazinul online – www.led-eco.ro!

Comentarile sunt inchise