Organizeaza eficient spatiul din dulapul tau cu sacii de vidat haine

Din ce sunt realizati sacii de vidat si cum arata?

Sacii de vidat sunt fabricati din plastic, dar nu orice tip de plastic ci unul foarte rezistent. Nu se rupe usor, ci rezista la mai multe sesiuni de vidare. In general fiabilitatea este una din caracteristicile principale care conteaza in alegerea anumitor saci de vidat. Este util de stiut faptul ca sacii de vidat nu sunt de unica folosinta. Nu ii utilizati pentru a sigila o sigura data un set de haine, dupa care trebuie sa-i aruncati. Sacii sunt reutilizabili. Cand vreti sa desfaceti hainele vidate de ceva timp, nu rupeti sau nu taiati plasticul. Desfaceti fermoarul cu care este prevazut sacul (si care in general se afla in lateral). Aerul patrunde in interior intr-o clipa, dumneavoastra puteti scoate hainele dorite cu atentie, astfel inca suprafata sacului sa ramana intacta. Ulterior puteti folosi acelasi sac pentru a sigila alte haine. Procedeul se poate repeta pana cand plasticul din care sunt confectionati sacii de vidat se uzeaza prea tare si nu mai poate indeplini acel rol de bariera impotriva aerului din exterior.

Desi spunem despre sacii de vidat ca sunt extrem de rezistenti, trebuie notat faptul ca sunt si destul de vulnerabili, mai ales atunci cand vine vorba despre obiecte ascutite. In regula, plasticul se dilata si se comprima fara probleme chiar si de mai multe ori, dar daca este intepat nu mai poate fi folosit in aceleasi conditii.

Cum arata sacii de vidat?

– Sunt transparenti. Acest lucru este foarte practic intru-cat utilizatorul poate vedea cu usurinta ce se afla in interior. Puteti stivui mai multi saci vidati, iar cand aveti nevoie de un anumit articol vestimentar pur si simplu va uitati cu atentie la teancul format.

– Pot avea dimensiuni diferite. Sunt saci mai mici si saci mai voluminosi. Faptul ca puteti alege marimea sacilor de vidat este un plus. Va puteti organiza mai eficient. Daca ambalati putin, platiti mai putin pe un sac mic. Daca vreti sa ambalati in general articole voluminoase, optati pentru saci de vidat mari.

– Sunt prevazuti cu un fermoar pentru inchidere/ deschidere. Fermoarul acesta nu este un fermoar in sensul clasic al cuvantului. Este din plastic si permite o etansare foarte buna. Este asemanator cu fermoarul cu care sunt prevazute pungutele tip ziplock.

– Au o supapa pentru conectarea furtunului de aspirator in vederea extragerii aerului in timpul procesului de vidare. Orificiul are un dop cu care puteti inchide sacul, dupa ce ati aspirat aerul.

Experimentati si dumneavoastra acum cat de eficienti pot fi sacii de vidat in depozitarea hainelor.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.