Organizator sau fotograf de nunta. Cel mai potrivit pentru nunta ta

Cei mai multi dintre mirii pe care i-am avut in calitate de clienti au inteles cat de important este sa ai langa tine un om cu multa experienta in ziua nuntii. In cazul in care nu iti permiti sa angajezi un organizator de nunta sau o firma specializata in organizare, pentru a fi siguri ca totul iese ca la carte, speranta nu e pierduta. Gandeste-te ce prestator de servicii din ziua nuntii va fi langa tine in orice moment si poate sti cum se desfasoara orice eveniment. Exact, acesta poate fi doar un fotograf nunta, pentru ca fotograful de nunta petrece tot timpul din desfasurarea evenimentului alaturi de voi. De aceea pot spune cu mana pe inima ca am ajutat in organizare pe toti mirii pe care i-am avut ca si clienti, si aceste sfaturi au venit gratuit. De ce gratuit probabil te intrebi… pentru ca pentru mine ca si fotograf profesionist este mult mai important ca evenimentul sa aiba o desfasurare ideala pentru a putea surprinde cat mai bine momentele frumoase, deci este in interesul amandurora.
Fotograful de nunta iti poate recomanda chiar intreaga suita de servicii de care ai nevoie pentru un eveniment reusit. Ganditi-va ca un fotograf cu multa experienta, prin participarea sa la numeroase evenimente, intra in contact cu formatii si banduri, make-up artisti, hair stilisti, restaurante si organizatori. Toti acestia pot fi recomandati de un singur om, fotograful de nunta. Si nu doar pentru ca i-a vazut sau itnalnit la evenimente, ci pentru ca orice om cu experienta isi face o lista de profesionisti pe care ii recomanda si se recomanda reciproc. Astfel prin simpla angajare a unui fotograf de nunti puteti beneficia nu doar de experienta sa ci si de recomandarile sale cand vine vorba de toti cei care pot transforma evenimentul tau intr-unul de vis.
Nu multi, poate chiar niciun client viitor nus e gandeste la acest avantaj pe care il paote fructifica in folosul sau. De multe ori, datorita solicitarilor numeroase de la mirese, sunt chiar primul serviciu pe care il rezerva, chiar si inaintea restaurantului pentru a fi siguri ca omul care le ofera amintiri este acela pe care si-l doresc. Restaurante si ballroomuri sunt suficient de multe incat sa gasesti ceva pe placul tau daca incepi cautarea cu ~ 1 an inainte. Da, este recomandat ca inceperea organizarii nuntii sa aiba loc cu un an inainte. Un fotograf de nunta bun ocupa 90% din date cu cel putin 1 an inainte, de aceea va fi greu sa gasesti pe cineva cu adevarat bun si cu experienta intr-un timp foarte scurt. Iar de aici pleaca compromisurile cand vine vorba de calitate. Fie gasim fotografi cu putina experienta fie ieftini si cu calitate slaba a materialelor, fie fotografi din era demult apusa, ce nu mai sunt in pas cu tendintele fotografice si stulul cautat de fiecare client.
In concluzie, va recomand sa va cautati fotograful cu grija, fiti pregatiti sa achitati un pret corect pentru a beneficia de cea mai buna calitate.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.