Organizarea botezului perfect

Venirea unui copil pe lume este o binecuvantare si crestinarea acestuia, un motiv de sarbatoare pentru intreaga familie. Botezul si petrecerea de dupa sunt momente speciale, incarcate de emotie pentru parintii bebelusului. Insa, daca pe langa incarcatura emotionala mai adaugam si stresul organizarii, evenimentul va putea avea de suferit. De aceea, ne-am gandit la cateva sfaturi pentru a usura activitatea de organizare a mamicilor.

Locatia este extrem de importanta, daca vrei sa ramai cu amintiri frumoase de la acest eveniment. Castelul Printul Vanator va ofera un loc unic pentru evenimente private Turda. Orice parinte isi doreste ca viata copilului sau sa arate ca viata unui print sau a unei printese, asa ca primul eveniment important din viata lui poate avea loc intr-un cadru de poveste.

Meniul trebuie sa fie divers pentru toate gusturile si foarte sanatos. Pentru ca vor fi invitati de toate varstele, trebuie acordata o atentie mai mare meniului pentru copii. Ar fi bine sa discutati cu ceilalti parinti dinainte pentru a va informa cu privier la alergiile copiilor. Candy Barul nu trebuie sa lipseasca. Desi copii nu au voie sa manance foarte mult dulce, intr-o zi de sarbatoare ca cea a botezului, acestia se pot bucura de dulceata prajiturilor.

Fiind o petrecere in cinstea copiilor, animatorii nu trebuie sa lipseasca. Personajele favorite din desenele animate, clovni si alte animalute, trebuie sa fie toate prezente la petrecerea nou nascutului. Nu uita de fotograf! Un astfel de eveniment nu poate trece fara cateva fotografii de familie impreuna cu cel mic si impreuna cu invitatii.

Un lucru de care uita majoritatea parintilor este playlist-ul. In general restaurantele nu au un playlist facut special pentru copii, de aceea ideal ar fi sa selectionati cateva melodii pentru copii pentru a distinge atmosfera si a anima copii.

Daca acordati atentie micilor placeri ale copiilor, va iesi o distractie pe cinste. Daca nu, stati linistiti, copii sunt iertatori.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.