Orezul cu pui crocant, un preparat satios – Big Belly Brasov

Orezul este, imediat dupa grau, o importanta planta alimentara cu o productie anuala de peste 500 de milioane de tone si reprezinta hrana miliardelor de oameni din Asia, ajungand treptat sa fie consumat si de populatiile altor continente. Orezul exista in peste 40.000 de varietati, fiecare dintre ele aducand cu sine numeroase beneficii pentru organismul uman. Pe langa multiplele beneficii pe care le are, orezul prezinta si avantajul de a putea fi consumat si utilizat intr-o multime de retete variate, gustoare si hranitoare.

orez cu pui crocant

O alegere echilibrata – orez cu pui crocant

Orezul este un aliment satios, potrivit indeosebi ca si garnitura pentru mancarurile din carne de pui. Pe langa un gust unic, orezul cu legume este un preparat satioas si asigura aportul necesar de vitamine benefice pentru organism. Atunci cand alegem sa servim orez alaturi de un preparat care contine carne, acesta devine un aliment ideal pentru conturarea si tonifierea tuturor muschilor corpului. Poti comanda acasa sau la birou reteta speciala de orez cu pui crocant de la Big Belly Brasov si vei avea parte de o experienta culinara unica. Bucatile proaspete de pui, invelite intr-o crusta crocanta si asezonate cu sosul preferat reprezinta reteta perfecta pentru o masa gustoasa.

Big Belly Brasov se deosebeste prin preparatele gustoase pe care le ofera, obiectivul principal fiind acela de a-si rasfata clientii cu o multime de sortimente delicioase de mancare, de la pizza, paste sau burgeri pana la salate sau costite de porc. De la livrare pizza in Brasov pana la burgeri sau salate, Big Belly are numeroase feluri de mancare pentru a-i multumi chiar si pe cei mai pretentiosi gurmanzi.

Comentarile sunt inchise