Optiuni suplimentare pentru serviciile de inchirieri auto

Serviciile de inchirieri auto au devenit in ultima perioada accesibile pentru toate buzunarele si foarte usor de accesat datorita evolutiei tehnologiei. Datorita simplificarii procesului de inchirieri auto, au aparut si anumite optiuni suplimentare pentru care se poate opta in momentul inchirierii.

Tim Rent a Car ofera astfel de optiuni suplimentare pentru a imbunatati experienta voastra si pentru a va satisface toate nevoile. Prioritatea lor este sa va ofere un confort total si siguranta maxima, motiv pentru care va pun la dispozitie urmatoarele optiuni suplimentare de care puteti beneficia:

  • Lanturi de zapada

Sunt disponibile pentru sezonul rece si pentru momentele in care porniti iarna la drum lung. Ele asigura circulatia in siguranta si va protejeaza de alunecari pe drum sau derapaje.

  • GPS

Ajuta foarte mult la pozitinarea in spatiu in timp real si creeaza rute personalizate spre destinatia voastra. De asemenea, el ofera indicatii continue si reconfigureaza traseul in cazul in care deviati de la drumul bun. Este extrem de util pentru toate tipurile de calatorii deoarece va ajuta sa calatoriti eficient si in cel mai optim timp.

 

  • Scaun pentru copii

Ofera protectie si confort pentru copiii mici care, in mod normal, nu pot sta nemiscati. Este foarte util pentru calatorii deoarece protejeaza copilul in cazul unor accidente. De asemenea, el ofera confort si parintilor care nu mai trebuie sa il tina pe copil in brate ca sa nu se loveasca.

  • Sofer

Poate fi la dispozitia voastra 8 ore ore zi pentru ca voi sa va bucurati de drum fara stresul de a conduce. Aceasta optiune este ideala atunci cand doriti sa va relaxati pana la destinatie sau daca sunteti intr-un oras nou in care nu ati mai fost.

TIM Rent a Car va sta la dispozitie cu servicii de inchirieri masini Cluj si diverse optiuni suplimentare care vor face calatoria voastra o adevarata placere!

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.