Optiuni suplimentare pentru masinile inchiriate

Compania Caruno deruleaza activitati de rent a car, oferind servicii profesioniste de inchirieri auto Cluj la cele mai inalte standarde calitative si la cele mai mici preturi. Avand o traditie pe piata rent a car din Romania, compania noastra va ofera cele mai diversificate si avantajoase servicii la cel mai bun raport calitate-pret din intreaga tara.

Atunci cand optati pentru serviciile de inchirieri auto de la Caruno Consult, puteti alege urmatoarele optiuni suplimentare:

  • Scaun auto – este o necesitate pentru calatoriile cu masina, deoarece cei mici trebuie sa se afle in permanenta in siguranta. Acesta reprezinta si un loc ideal pentru somnul micutului, atunci cand vine vorba despre o calatorie mai lunga, oferindu-i comoditate si confort sporit.
  • Sistem GPS – este extrem de util in timpul calatoriilor deoarece cu ajutorul lui se economisesc sume relativ mari de bani care s-ar fi dat pe hartile traditionale si ofera noi rute in cazul in care va rataciti sau va abateti de la drumul stabilit initial

 

  • Sofer – ofera siguranta si confort pasagerului datorita experientei sale care il ajuta sa solutioneze o eventuala problema care poate aparea atat in trafic, cat si cu autoturismul. Soferul este cea mai buna varianta atunci cand va simtiti obositi si nu puteti conduce pana la destinatie, putand astfel sa va relaxati pe drum.
  • Lanturi de zapada – sunt utilizate frecvent in sezonul rece, mai ales atunci cand inchiriati un autoturism pentru o excursie la munte sau in zone greu accesibile din cauza zapezilor.

Caruno Consult va sta in permanenta la dispozitie, oferindu-va livrare si preluare autoturisme in regim non-stop in diverse orase din intreaga tara si din afara acesteia!

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.