Olympus Media – Productie Publicitara Ploiesti

blog

Olympus Media Ploiești | Productie publicitară

 

Suntem o agentie de productie publicitara, specializata in creatie grafica si DTP, print de mari dimensiuni indoor si outdoor, tipar digital si offset, productie materiale publicitare, decorari si personalizari standuri expozitionale, spatii comerciale si birouri, productie si montaj, semnalistica de interior si exterior. Echipa noastra de specialisti va ofera solutii complete, de la design la implementare: consiliere in alegerea materialelor optime si dezvoltarea produselor, productie, asamblare, montaj, implementare si logistica. Construim o relatie de incredere cu fiecare dintre clientii nostri si ii asiguram ca vom fi mereu disponibili, venind cu solutii si idei inovatite in sprijinul business-ului.

 

Litere volumetrice:

  

Casete luminoase:

  

Totemuri:

 

Publicitate stand Romexpo:

 

Carti de vizita:

 

Catalog produse:

 

 

 

Inscriptionari auto:

 

 

Ne puteți contacta printr-un email la adresa olympusmedia1@gmail.com ,un mesaj pe pagina noastră de  facebook.com/productiepublicitaraploiesti sau la nr de telefon: 0729.163.727

 

Portofoliu:

 

vă așteaptăm cu drag,

echipa OlympusMedia

 

Campanie SEO promovata de hornExpert WebDesign Ploiesti: comunicate de presa (crestere domain authority & page authority), social signals (crestere rating google), vizualizari organice website si cuvinte cheie.
Detalii pe https://hornexpert.ro

 

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.