Oferta Servicii Deratizare de la Coral Impex

oferta servicii deratizareCoral Impex ofera un portofoliu amplu de servicii de deratizare, dezinsectie, dezinfectie si tratamente fitosanitare. In oferta servicii deratizare, Coral Impex tine cont de obligatiile legale ale acestei proceduri, firma de deratizare accentuand faptul ca legislatia nationala in vigoare stipuleaza obligativitatea efectuarii periodice a tratamentelor de deratizare si dezinsectie.

In contextul serviciilor de deratizare, Coral Impex sustine obligativitatea efectuarii tratamentelor de deratizare numai cu personal atestat, precum si stricta utilizare a produselor avizate de catre Ministerul Sanatatii – Comisia Nationala pentru Produse Biocide.


Ce este deratizarea si la ce tipuri de daunatori se refera?

Deratizarea este un proces amplu de diminuare a populatiei de sobolani si soareci, precum si mentinerea acestora la un nivel numeric redus. Rolul daunator al acestor rozatoare, nu este datorat numai faptului ca acestea rod, distrug si consuma cantitati considerabile de produse agroalimentare, ci si faptului ca sunt purtatoare de boli grave. In Romania, sunt peste 35 de specii de rozatoare.


De ce se opteaza pentru serviciile de deratizare?

Deoarece rozatoarele pot produce grave pagube economice, precum si datorita faptului ca acestea transmit boli infecto-contagioase, transmisibile oamenilor (tularemia, trichineloza, icterul infectios, antraxul, etc.). In acest fel, rozatoarele sunt factori care contribuie la diseminarea infectiilor precum si la accentuarea si marirea focarelor naturale de boala.


Cand se efectueaza deratizarea?

Serviciile de deratizare trebuie efectuate pe tot parcursul anului cu intensitate mai mare toamna si primavara. In mediul urban se impune efectuarea permanenta de detarizari, cu precadere in retelele de canalizare, depozitele alimentare, unitatile de productie alimentara sau farmaceutica, etc. Cu alte cuvinte, cu cat sunt mai prielnice conditiile de dezvoltare pentru aceste rozatoare, cu atat se impune o intensitate si frecventa mai mare pentru implementarea serviciilor de deratizare.


Pentru oferta deratizare completa si complexa, optati cu incredere pentru serviciile de deratizare profesionala Coral Impex.

Comentarile sunt inchise