Ofera stralucire parului tau cu uleiul de avocado de la 10beneficii.ro

Uleiul de avocado a inceput sa fie utilizat din ce in ce mai mult in industria cosmetica gratie beneficiilor multiple pe care le ofera pentru par si, mai ales, pentru piele. In acest sens trebuie specificat faptul ca uleiul de avocado reduce aparitia ridurilor si contribuie la hranirea firului de par.

Ulei de avocado la un pret accesibil pe 10beneficii.ro

Pentru cei care vor sa cumpere ulei de avocado la un pret mic trebuie specificat faptul ca pe 10beneficii.ro persoanele interesate pot gasi ulei de avocado la un pret accesibil, 10beneficii.ro fiind un magazin online ce comercializeaza produse cosmetice bio pentru intreaga familie.

Ce contine uleiul de avocado

Ofera stralucire parului tau cu uleiul de avocado de la 10beneficii.roCopacul de avocado are o înălţime de până la 18 metri şi este originar din Mexic şi America Centrală, însă este cultivat pe arii extinse în numeroase ţări, pentru fructele sale. Uleiul de avocado, obţinut prin presarea la rece a pulpei deshidratate de avocado, este comestibil şi are o gamă largă de întrebuinţări, deoarece este bogat în substanţe nutritive, vitaminele A, B1, B2, D şi E, aminoacizi, steroli, lecitină şi acizi graşi esenţiali. Uleiul de avocado protejează sistemul cardiovascular, datorită conţinutului bogat în acid oleic mononesaturat, care inhibă absorbţia colesterolului şi a trigliceridelor şi previne blocarea vaselor de sânge. Totodată, acest ulei elimină senzaţiile de mâncărime şi de piele uscată.

La ce se foloseste uleiul de avocado

Uleiul de avocado are proprietăţi de regenerare ÅŸi hidratare, intrând în compoziÅ£ia uleiurilor de masaj, a cremelor, a loÅ£iunilor ÅŸi a produselor de îngrijire pentru păr ÅŸi piele. Previne îmbătrânirea tenului, reducând apariÅ£ia ridurilor, mai ales a celor din jurul ochilor. Uleiul de avocado stimulează creÅŸterea părului, având un rol esenÅ£ial ÅŸi în hrănirea firului de păr. ÃŽn acest sens, poate fi utilizat ca atare, dar ÅŸi în combinaÅ£ie cu alte uleiuri cunoscute pentru efectele lor benefice asupra părului, printre acestea numărându-se uleiul de măsline ÅŸi uleiul de migdale. Uleiul de avocado poate fi inclus ÅŸi în produsele obiÅŸnuite de îngrijire – ÅŸampon, balsam.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.