Obiceiuri negative la care trebuie sa renuntati inainte de a intra in noul an

Ati inceput deja sa va fixati obiectice pentru noul an? Sfarsitul anului se apropie, fie ca va place sau nu, si odata cu el si momentul perfect de a identifica si inlocui obiceiurile rele care ameninta succesul anului 2018. Sunteti gata sa faceti loc unei versiuni mai bune a ceea ce sunteti acum? Inseamna ca sunteti dispuse sa renuntati la urmatoarele obiceiuri negative:

Pasionate sa le faceti tuturor pe plac

Compromisul va poate asigura o viata usoara, insa in sufletul vostru nu veti simti acea liniste care trebuie sa va umple sufletul cu fiecare decizie pe care o veti lua.Dorinta de a de a fi placut este ceva care vine in mod intrinsec, fie ca este vorba de mediul de lucru sau cercul de prieteni prieteni. Anul viitor, fii cinstite si veti constata ca cei din jurul vostru va vor aprecia si respecta mai mult pentru ca veti sti sa va impuneti punctul de vedere.

Zona (crepusculara) de confort

Fie ca anul 2018 sa fie anul in care va eliberati de frica. Creati o lista detaliata a fricilor pe care le aveti, daca le aveti, enumerand toate aspecetele care va timoreaza si incurajati-va sa va depasiti limitele. Va veti simti mult mai increzatori si veti incepe brusc sa credeti in propria persoana. Nimic nu este imposibil!

Obiceiul neinspirat de a judeca oamenii

Este atat de usor sa judecati o carte prin coperta sa, asa ca va treziti uneori in centrul unei judecati incorecte in functie de cum arata sau se poarta un cunoscut, fara a avea cunostinta de substraturile contextului. Ca oameni, suntem cu totii greu de judecat. Incercati sa iesiti din aceasta mentalitate, permitand oamenilor sa va surprinda. Ori de cate ori auziti o judecata care se formeaza in interiorul subconstientului, blocati-o si eliberati-va de povara gandurilor negative.

Sanatatea – un ultim aspect important

Cel mai important lucru este sanatatea, asa ca trebuie sa va ingrijiti de aceasta prioritate. Urmariti-va mesele, asigurati-va cantitatea de apa pe care trebuie sa o beti cu sfintenie zilnic si faceti-va timp (sau curaj) pentru sesiuni pe Pilates sau jogging in aer liber.

Comparatia cu ceilalti

In era Instagram, este usor sa facem comparatii. Nu va faceti griji, totusi, fiindca fiecare femeie este unica, voi sunteti unice. Aveti experiente si perspective unice asupra lumii si numai voi puteti da semnificatie momentelor care v-au schimbat in bine si v-au adus in punctul in care sunteti astazi.

Care este cel mai nociv obicei? Faptul ca unele persoane nu stiu sau uita sa aprecieze ceea ce au in momentul de fata. Faceti apel la sensibilitatea pe care o tineti ascunsa in adancul sufletului si surprindeti-va bunicii, fratele mai mic, cea mai buna prietena sau vecina care va sare intotdeauna in ajutor cu lucruri simple, dar care ajung direct la suflet. Ei apreciaza, iar vor veti simti o imbunatatire a bune dispozitii care va pluti in atmosfera oricand veti petrece clipe unice impreuna.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.